loader
Foto

”Dăruiește Românie!” cu încredere și solidaritate

Vineri, 3 aprilie, de la ora 22:30, la TVR Internațional, Carmen Târnoveanu vă invită să urmăriți, în premieră, o ediție specială ”Dăruiește Românie!”, cu artiști români remarcabili.  

 

Carmen Târnoveanu
Dăruiește Românie!

Emisiunea ”Dăruiește Românie!” vă așteaptă cu ediții speciale, adaptate situației în care ne aflăm și regulilor pe care e necesar și obligatoriu să le respectăm, #StamInCasa.

În fiecare seară de vineri, de la 22:30, Carmen Târnoveanu vă așteaptă într-o ediție specială ”Dăruiește Românie!”, alături de artiști, vedete, oameni de cultură, personalități ale României. Împreună vom căuta, pentru românii de pretutindeni, confirmarea unui adevăr în care toți nădăjduim, acela că, deși suntem departe, rămânem tot noi, rămânem împreună, de altfel, acesta este și sloganul campaniei pe care TVR Internațional o are în desfășurare #DeparteDarImpreuna.

Invitați: Ianna Novac, Octavian Dobrotă, Adrian Novac, Felicia Filip, Pascal Bryanert

Program de difuzare:

TVR Internațional: 3 aprilie, ora 22:30; 4 aprilie, la 6:00 și 16:30

TVR MOLDOVA: 3 aprilie, ora 22:30 (ora României)

***

Moderator și realizator: Carmen Târnoveanu

Director imagine: Emil Stan

Regizor tv: Manuela Apostol

Producător: Raluca Amzăr

 

0:00 Se întâmplă acum

Producător Miruna Moraru

1:55 Art pass

* Emisiune dedicată vieţii culturale externe; sunt prezentate expoziţii, concerte, spectacole, muzee, festivaluri, tradiţii, urbanism şi alte subiecte legate de zona culturală internaţională.

Producător Miruna Moraru

 
Popasuri folclorice: Împreună pentru patrimoniul cultural

Sâmbătă 4 februarie, vă invităm de la ora 16.00 pe TVR3 să revedeți ediția " Urme ale trecutului – Meșteșugul olăritului".

Școala de acasă - Hundorf, la Noaptea Albă a Galeriilor Târgu Mureș

"Picătura de cultură" de la TVR3 ne propune vineri, 3 februarie, de la ora 13:30, o plimbare în expoziția intitulată „Acasă: o lume între uitare ...

Volei din Liga Campionilor şi din campionatul intern, la TVR

Săptămână dedicată voleiului la postul public. Televiziunea Română transmite 5 meciuri de volei în perioada 1-5 februarie: 3 partide din ...