loader
Foto

Dăruiește Românie! O nouă seară a strălucirii la TVRi

Împreună cu moderatoarea Carmen Târnoveanu și invitații emisiunii, ați petrecut o seară agreabilă la TVRi, vineri, 12 iunie, ora 22:00.

 

Carmen Târnoveanu
Dăruiește Românie!

Emisiunea Dăruiește Românie! vă așteaptă cu ediții speciale, adaptate situației în care ne aflăm și regulilor pe care e necesar și obligatoriu să le respectăm, de distanțare socială.

În fiecare seară de vineri, de la ora 22:00 (ora României), Carmen Târnoveanu vă așteaptă alături de artiști, vedete, oameni de cultură, personalități ale României.

Împreună vom căuta, pentru românii de pretutindeni, confirmarea unui adevăr în care toți nădăjduim, acela că, deși suntem departe, rămânem tot noi, rămânem împreună. De altfel, acesta este și sloganul campaniei pe care TVR International o are în desfășurare: #DeparteDarImpreuna.

Invitații noștri și ai dumneavoastră, în ediția din 12 iunie:

NATALIA BARBU
ALEXANDRA UȘURELU
ANDREEA TOMA
FĂRĂ ZAHĂR

Realizator: CARMEN TÂRNOVEANU

Regizor tv: MANUELA APOSTOL

Producător: RALUCA AMZĂR

20:00 La sfatul popular

* Cine are pe telefon Skype, Zoom sau TiK ToK...ATENŢIE! Căutaţi emisiunea asta! Viaţa unei comune sau a unui oraş pusă în lumina unei noi abordări, unice în peisajul media: ce are, ce face, ce pierde şi ce câştigă omul trăind în locul în care trăieşte! Modernizarea drumurilor, abandonul şcolar, folclor şi tradiţii păstrate, locurile de muncă pierdute şi plecarea în bejania ”diasporei”, şcoli cu wc-ul în fundul curţii şi proiecte de investiţii aducătoare de pâine pe masa românului... talente nedescoperite şi valori recunoscute de toţi. Primarul, locanicii, oamenii de afaceri, preotul sau dascălul din sat, din oraşș... din capitala ţării, toţi vor fi în direct la TVR 3, televiziunea care UNEŞTE ROMÂNII LA SFATUL POPULAR!

Producător Ştefan Stănescu

Transmisiune direct

21:50 Memoria tiparului

* Studioul teritorial Tg.Mureş

* Revista presei vechi prezintă, prin tema fiecărei ediții, realitatea din România interbelică, surprinsă prin intermediul fragmentelor extrase din ziarele centrale, regionale sau locale ale epocii, și ilustrate vizual prin imagini de arhiva, fotografii vechi și dramatizări.

Producător Angela Precup

 
Gheorghe Roșoga - „Vorbe de duh, povestiri cu tâlc”

Cartea interpretului Gheorghe Roșoga și cariera lui artistică sunt subiectele reportajului din ediția „Lumea de aproape" de marți, 23 aprilie, de ...

Dumitru Furdui, în spectacolul din Arhiva de Aur a TVR „Jurnalul unui nebun

Teatrul Naţional de Televiziune prezintă „Jurnalul unui nebun", de N. V. Gogol, miercuri, 24 aprilie, la TVR Cultural și duminică, 28 aprilie, la ...

Matematica în universul adolescenței, un exercițiu propus în „Lumea de aproape

Miercuri, 24 aprilie, de la ora 17.30, pe TVR3 puteți urmări un reportaj pregătit de TVR Iași, despre întrecerile, problemele și mizele elevilor.

 

#tvr3