loader
Foto

Dăruiește Românie! O nouă seară a strălucirii la TVRi

Împreună cu moderatoarea Carmen Târnoveanu și invitații emisiunii, ați petrecut o seară agreabilă la TVRi, vineri, 12 iunie, ora 22:00.

 

Carmen Târnoveanu
Dăruiește Românie!

Emisiunea Dăruiește Românie! vă așteaptă cu ediții speciale, adaptate situației în care ne aflăm și regulilor pe care e necesar și obligatoriu să le respectăm, de distanțare socială.

În fiecare seară de vineri, de la ora 22:00 (ora României), Carmen Târnoveanu vă așteaptă alături de artiști, vedete, oameni de cultură, personalități ale României.

Împreună vom căuta, pentru românii de pretutindeni, confirmarea unui adevăr în care toți nădăjduim, acela că, deși suntem departe, rămânem tot noi, rămânem împreună. De altfel, acesta este și sloganul campaniei pe care TVR International o are în desfășurare: #DeparteDarImpreuna.

Invitații noștri și ai dumneavoastră, în ediția din 12 iunie:

NATALIA BARBU
ALEXANDRA UȘURELU
ANDREEA TOMA
FĂRĂ ZAHĂR

Realizator: CARMEN TÂRNOVEANU

Regizor tv: MANUELA APOSTOL

Producător: RALUCA AMZĂR

0:00 Se întâmplă acum

Producător Miruna Moraru

1:55 Art pass

* Emisiune dedicată vieţii culturale externe; sunt prezentate expoziţii, concerte, spectacole, muzee, festivaluri, tradiţii, urbanism şi alte subiecte legate de zona culturală internaţională.

Producător Miruna Moraru

 
Popasuri folclorice: Împreună pentru patrimoniul cultural

Sâmbătă 4 februarie, vă invităm de la ora 16.00 pe TVR3 să revedeți ediția " Urme ale trecutului – Meșteșugul olăritului".

Școala de acasă - Hundorf, la Noaptea Albă a Galeriilor Târgu Mureș

"Picătura de cultură" de la TVR3 ne propune vineri, 3 februarie, de la ora 13:30, o plimbare în expoziția intitulată „Acasă: o lume între uitare ...

Volei din Liga Campionilor şi din campionatul intern, la TVR

Săptămână dedicată voleiului la postul public. Televiziunea Română transmite 5 meciuri de volei în perioada 1-5 februarie: 3 partide din ...