loader
Foto

„Dăruiește Românie!”, scena artiştilor din toată ţara

Carmen Târnoveanu v-a prezentat tineri talentaţi şi artişti celebri, sâmbătă, 19 noiembrie, de la ora 13:30, la TVR3.

 

Carmen Târnoveanu
Dăruiește Românie!

Pentru prima dată într-un format de divertisment, artiştii consacraţi, care au dăruit Românie pe parcursul unor cariere fabuloase, precum invitaţii noştri de sâmbătă, extraordinarul Laurenţiu Cazan, iubit şi aplaudat de o lume întreagă, alături de artiştii minunaţi ai Teatrului Naţional de Operetă şi Musical “Ion Dacian”, au generozitatea de a privi cu admiraţie spre artişti tineri, de a-i aplauda împreună cu dumneavoastră, publicul.

(w882)

(w882)

În ediţia din această săptămână, telespectatorii TVR 3 din Cluj şi Sibiu, alături de noi toţi, bineînţeles, şi-au aplaudat artiştii, respectiv pe tânăra talentată Dominique Simionescu şi pe spectaculoşii tenori, cunoscuţi, îndeosebi, publicului clujean ca Dimma’S.

Dominique Simionescu, o tânără artistă cu un portofoliu impresionant, adunând foarte multe trofee, premii si participari la concursuri muzicale în toată ţara şi în străinătate. Nu mai departe de anul acesta, Dominique Simionescu a adus Sibiului un nou trofeu internaţional, prin participarea la unul din cele mai longevive festivaluri de muzică uşoară: “George Grigoriu” de la Brăila.

(w882)

Dominique a impresionat juriul şi a surclasat toţi competitorii. În egală măsură, din 2020, tânăra artistă este şi directorul Festivalului Internaţional ,,Hermannstadtfest”- Sibiu.

Fondat la Cluj-Napoca, în anul 2017, Dimma’S este cel mai tânăr grup vocal pop-opera profesionist din România. Format din Anton Babiaș, Claudiu Chereji, Aurelian Filip și Nicolae Ilincăi, grupul are în componență patru soliști cu studii de specialitate la Academia de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca. Într-un peisaj muzical actual care separă categoric stilul clasic de cel contemporan, Dimma’S reprezintă o punte care le îmbină cu succes pe cele două, oferind emoție, energie și armonie în interpretarea lor.

(w882)

Aceştia sunt artiştii României pentru care TVR 3, prin emisiunea „Dăruiește Românie!”, a devenit o scenă, ne dorim noi, importantă şi relevantă, în măsura să-i conducă pe aceşti oameni talentaţi, care au atât de mult de dăruit, spre dumneavoastră, publicul Televiziunii Române.

(w882)

Şi tot sâmbătă, de la ora 13.30, la TVR3, i-ați regăsit în emisiunea ”Dăruieşte Românie!”, pe Aurel Niamţu şi Tamiga & 2Bad .

(w882)

Aurel Niamţu este un personaj deja extrem de obişnuit cu scena şi cu publicul. Acesta a cântat în cariera sa alături de nume mari din muzica românească din epoca de aur şi a fost bun prieten cu Aurelian Andreescu. Aurel Niamţu are 72 de ani, este din Iaşi şi a acceptat cu mare bucurie invitaţia de a cânta pe scena emisiunii ”Dăruieşte Românie!”. Pot să spun cu mândrie că mi-am dedicat toată viaţa scenei, spune artistul ieşean.

(w882)

Deși au succes internațional și sunt foarte iubiți peste hotare, unde sunt mereu în topuri, Tamiga & 2Bad își filmează videoclipurile în țară, descoperind mereu locuri noi, pe care mulți nu le știu și nu au ajuns niciodată. Și pentru piesa „Symphony” au filmat un videoclip în Cheile Dobrogei, care au o vechime de aproape 2 milioane de ani. În vara anului 2018 au lansat In Havana, videoclip cu peste 24 de milioane de vizualizări.

(w882)

Urmăriți-ne sâmbătă, de la ora 13.30, la TVR 3!

***

Foto: Mihaela Petre

Realizator: Carmen Târnoveanu

Regizor tv : Manuela Apostol

 

 

 

11:00 Toţi împreună

* Studioul teritorial Timişoara/Craiova

*Magazin interetnic în limbile minorităţilor *Alte minorităţi

Producător Miodrag Obradov

12:50 Teleshopping-Publicitate

 
La pas prin Cetatea din Târgu Mureș | VIDEO

La pas prin Cetatea din Târgu Mureș | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Noul sezon al emisiunii "Călător de Meserie" debutează în această săptămână cu povestea cetății din Târgu Mureș, o oază de relaxare, un loc în ...

"Forum economic", la TVR3 și TVR Iași | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Miercuri, 27 martie, de la ora 16.00, a fost difuzată o nouă ediție "Forum economic", la TVR3 și TVR Iași.

Emisiuni speciale, In memoriam George Nicolescu, la TVR 2 şi TVR 3

Televiziunea Română își exprimă regretul profund față de pierderea iubitului artist și îi aduce un sincer omagiu prin difuzarea unor programe ce ...

 

#tvr3