loader
Foto

Galerie foto

De sărbători, Carmen Târnoveanu „Dăruiește Românie” la TVR 3

Carmen Târnoveanu vă dă întâlnire la TVR 3, de luni până vineri de la ora 18.00, într-o serie de ediții Best Of.

 

Carmen Târnoveanu
Dăruiește Românie!

În zile de sărbătoare, parada tuturor artiștilor români se vede la TVR 3, în emisiunea Dăruiește Românie! în care ne întâlnim cu oamenii talentați ai României, de peste tot din țară. Împreună vom trece cu eleganță prin toate emoțiile generate de revederea cu invitații, de subiecte inedite sau de momente care care ne conectează la bucurie, la magia de a fi împreună.

Artiști celebri de pe scena muzicii românești, dar și persoane-cheie din culisele ei, actori consacrați sau aflați la început de drum, magicieni, acrobați, dansatori etc., cu toții intră, rând pe rând, în marea familie a emisiunii „Dăruiește Românie” într-o atmosferă firească a bucuriei.

De Crăciun, ne întâlnim cu legendara soprană Felicia Filip, despre care descoperim că a fost colegă de liceu cu Marcel Pavel, în timp ce ea studia vioara, iar el violoncelul. Amintirile frumoase își găsesc confortul printre mărturisiri și istorii de viață: „Crăciunul este sărbătoarea bucuriei, a generozității, a familiei, sărbătoarea copiilor de toate vârstele”, ne mărturisește soprana Felicia Filip, manager al Operei Comice pentru Copii.

(w882) vcd

La rândul său, Ianna Novac ne spune ce importantă este sărbatoarea Crăciunului pentru sufletul ei de artist: „Crăciunul pentru mine înseamnă dor de ceea ce am trăit acasă, în Moldova, unde cântam colinde românești”.

(w882)

Dida Drăgan consideră scena unul dintre lucrurile sfinte, la care se raportează ori de câte ori devine parte din viața pe care o împarte cu publicul.

(w882) dida c

Marcel Pavel și fiica sa, Iuvenalia Pavel, ne cântă, în duet, o frumoasă piesă de Crăciun, compusă de Virgil Popescu, povestindu-ne, la unison, că pentru ei aceasta este cea mai frumoasă sărbătoare și este sfântă, de aceea iubesc să o petreacă în familie.

A dărui, a oferi înseamnă să faci bine ceea ce ai tu de făcut. Profesor, doctor, artist, jurnalist, toți dăm ceva înapoi societății, țării în care ne-am născut,în măsura în care facem cu simț de răspundere, ceea ce știm să facem, ceea ce am învățat să facem, adică, propria meserie.

Despre asta este vorba. Fiecare invitat, prin ceea ce este, prin ceea ce face, dăruiește, dă mai departe lumii, ceva din ce a realizat, ceva din propria devenire. Iar propria devenire este fundamental amprentată de identitate, deci, în cazul nostru, de România.

Pentru că TVR 3 este canalul Televiziunii Române cu cea mai vizibilă prezență în orașele țării, emisiunea Dăruiește Românie!, va căuta în toată țara și, chiar și dincolo de granițe, în străinătate, artiști care dăruiesc Românie, adică, fac cu pasiune ceea ce știu ei să facă cel mai bine, propria meserie și astfel, dau mai departe binele, dau mai departe bucuria de a fi. Astfel, la TVR 3, în fiecare sâmbătă, de la ora 13.30, veți decoperi, într-un format de divertisment, povești de reușită, de bucurie, de încăpățanare, povești care nu mai caută cuvinte, ci doar aplauzele dumneavoastră, aplauzele publicului”, spune Carmen Târnoveanu, moderatorul și realizatorul emisiunii.

(w882)

La TVR 3, pentru prima dată într-un format de divertisment, vedetele sunt artiștii fie consacrati, fie tineri pe drumul carierei, cu talent și speranța în fața orizontului fabulous numit scenă, recunoscuți, îndeosebi, în orașele în care își trăiesc arta, dar care, mulți dintre ei, abia acum, vor descoperi bucuria întâlnirii cu publicul larg, bucuria întâlnirii cu dumneavoastră, telespectatorii TVR 3.

16:00 Forum economic

*Studioul teritorial Tg.Mureş

*Dezbatem principalele subiecte economice ale momentului. Punem întrebări, căutăm răspunsuri și soluții la probleme și situații care ne interesează pe toți. Discutăm cu economiști, antreprenori , specialiști în diverse domenii care influențează economia și calitatea vieții, dar și cu autorități.

Producător Andrada Gorog

16:55 Teleshopping-Publicitate

 

Fiecare instrument muzical ne transmite farmecul său. Joi, 28 martie, la "Ziua bună de la Iași", s-a discutat despre țambal. Cu Laura Lucescu și ...

La pas prin Cetatea din Târgu Mureș | VIDEO

La pas prin Cetatea din Târgu Mureș | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Noul sezon al emisiunii "Călător de Meserie" debutează în această săptămână cu povestea cetății din Târgu Mureș, o oază de relaxare, un loc în ...

"Forum economic", la TVR3 și TVR Iași | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Miercuri, 27 martie, de la ora 16.00, a fost difuzată o nouă ediție "Forum economic", la TVR3 și TVR Iași.

 

#tvr3