loader
Foto

Despre alegeri sănătoase, la „NutriInfo”, cu Simona Toncean, la TVR 3

„NutriInfo”, o emisiune care își propune să educe, să promoveze și să combată problemele crescânde legate de obezitate, alimentație și sănătate. O urmărim de două ori pe lună, sâmbăta, de la ora 16.00.

 

Cu toţii aspirăm la menținerea sănătății și a tinereții, însă obstacole precum mediul în care trăim, stresul și alimentația necorespunzătoare ne împiedică adesea să atingem acest obiectiv. Sportul şi grija pentru ceea ce mâncăm ar trebui să fie o prioritate pentru fiecare dintre noi. Acestea sunt cheile prevenirii și menținerii sănătății. Comportamentele privind alimentaţia şi activitatea fizică trebuie cultivate şi educate cât mai de timpuriu. Ce ar trebui să mâncăm azi pentru a ne asigura sănătatea de mâine aflăm de la jurnalista TVR Târgu Mureş Simona Toncean, sâmbăta, la TVR 3. „NutriInfo” se difuzează din două în două săptămâni, alternativ cu emisiunea „Călător de meserie”, sâmbăta, de la ora 16.00.

(w882)

Cele mai importante ameninţări asupra sănătăţii, în prezent, sunt reprezentate de bolile cronice, dar, în acelaşi timp, dovezi ştiinţifice incontestabile susţin că o mare parte dintre acestea ar putea fi prevenite sau cel puţin întârziate prin adoptarea unui stil de viaţă diferit. O alimentaţie sănătoasă, echilibrată, cu suficiente fructe şi legume, cu puţine dulciuri, grăsimi, sare şi alimente înalt procesate, ne poate ajuta să ne menţinem sănătoşi.

Moderată de Simona Toncean, specialist în Nutriție Integrativă, emisiunea „NutriInfo” propune o abordare holistică asupra nutriției, punând accent pe informații științifice actuale și sfaturi practice. Prin interviuri cu specialiști în domeniu, această inițiativă aduce în prim-plan importanța unei alimentații echilibrate și a obiceiurilor sănătoase pentru menținerea unei funcţionări optime a organismului.

(w882)

„Alege conștient, alege sănătos!”, ne îndeamnă Simona Toncean la „NutriInfo”, vineri, de la ora 18.20, la TVR Târgu Mureș și sâmbătă, ora 16.00, pe TVR 3.

 

 

8:00 Telematinal (R)

(II) (simultan TVR Moldova)

Moderatori: Anatol Guzic, Alexandrina Vrîncean

Producător Luminița Popa

Transmisiune directă

(Reluare)

8:55 Teleshopping-Publicitate

 
Pe meleaguri maramureșene cu ”Cântec și poveste”

Pe meleaguri maramureșene cu ”Cântec și poveste”

publicat: marţi, 27 februarie 2024

Vineri, 1 martie, la TVR 3, începând cu ora 15:00, vă oferim un mărțișor muzical - folcloric, adus în spațiul emisiunii "Cântec și Poveste" de ...

Marți, 27 februarie, de la ora 16.00, la TVR Craiova și TVR 3, Luiza Paraschivu ne-a oferit o nouă ediție "Forum Economic".

Ziua bună de la Iași, o ediție despre pasiune | VIDEO

Ziua bună de la Iași, o ediție despre pasiune | VIDEO

publicat: marţi, 27 februarie 2024

Raluca Aftene v-a invitat marți, 27 februarie, la o ediție "Ziua bună de la Iași" despre pasiune.

 

#tvr3