loader
Foto

Despre alegeri sănătoase, la „NutriInfo”, cu Simona Toncean, la TVR 3

„NutriInfo”, o emisiune care își propune să educe, să promoveze și să combată problemele crescânde legate de obezitate, alimentație și sănătate. O urmărim de două ori pe lună, sâmbăta, de la ora 16.00.

 

NutriINFO

Cu toţii aspirăm la menținerea sănătății și a tinereții, însă obstacole precum mediul în care trăim, stresul și alimentația necorespunzătoare ne împiedică adesea să atingem acest obiectiv. Sportul şi grija pentru ceea ce mâncăm ar trebui să fie o prioritate pentru fiecare dintre noi. Acestea sunt cheile prevenirii și menținerii sănătății. Comportamentele privind alimentaţia şi activitatea fizică trebuie cultivate şi educate cât mai de timpuriu. Ce ar trebui să mâncăm azi pentru a ne asigura sănătatea de mâine aflăm de la jurnalista TVR Târgu Mureş Simona Toncean, sâmbăta, la TVR 3. „NutriInfo” se difuzează din două în două săptămâni, alternativ cu emisiunea „Călător de meserie”, sâmbăta, de la ora 16.00.

Cele mai importante ameninţări asupra sănătăţii, în prezent, sunt reprezentate de bolile cronice, dar, în acelaşi timp, dovezi ştiinţifice incontestabile susţin că o mare parte dintre acestea ar putea fi prevenite sau cel puţin întârziate prin adoptarea unui stil de viaţă diferit. O alimentaţie sănătoasă, echilibrată, cu suficiente fructe şi legume, cu puţine dulciuri, grăsimi, sare şi alimente înalt procesate, ne poate ajuta să ne menţinem sănătoşi.

Moderată de Simona Toncean, specialist în Nutriție Integrativă, emisiunea „NutriInfo” propune o abordare holistică asupra nutriției, punând accent pe informații științifice actuale și sfaturi practice. Prin interviuri cu specialiști în domeniu, această inițiativă aduce în prim-plan importanța unei alimentații echilibrate și a obiceiurilor sănătoase pentru menținerea unei funcţionări optime a organismului.

(w882)

„Alege conștient, alege sănătos!”, ne îndeamnă Simona Toncean la „NutriInfo”, vineri, de la ora 18.20, la TVR Târgu Mureș și sâmbătă, ora 16.00, pe TVR 3.

 

 

13:30 Dăruieşte Românie!

* Carmen Târnoveanu vă provoacă să dăruiți Românie, în fiecare sâmbătă, de la ora 13.30, la TVR 3.

Parada tuturor artiștilor români se vede acum la TVR 3, în emisiunea Dăruiește Românie! în care vom promova oamenii talentați ai României, de peste tot din țară și din străinătate.

Regizor tv Manuela Apostol

Moderator, producător Carmen Târnoveanu

14:55 FILLER

*ABC-ul democratiei *Studioul teritorial Iaşi

*Personalități care expun o idee pe care o consideră crucială pentru înțelegerea politicii.

Producator Ovidiu Mihaiuc

 
„Picătura de cultură”: Olimpia Coman-Sipeanu, o viață de artist, restaurator și pedagog | VIDEO

Bucuria de a dărui bucurie. Prima parte a reportajului dedicat Olimpiei Coman-Sipeanu s-a difuzat marți, 23 aprilie, de la ora 18:20, la TVR ...

Muzică populară în programele de Paști de la TVR3

Muzică populară în programele de Paști de la TVR3

publicat: vineri, 26 aprilie 2024

TVR3 vă propune să înveseliți mesele de sărbătoare cu muzică din toate zonele folclorice ale țării. De duminică, 5 mai, de la ora prânzului, când ...

„Măsura Iubirii este Jertfelnicia!

Pe TVR3, în transmisii directe de la Blaj și Cluj-Napoca, puteți urmări în fiecare zi, în perioada 2-7 mai, liturghiile oficiate în catedrale în ...

 

#tvr3