loader
Foto

Galerie foto

Dialog cultural la TVR 3: Carmen Târnoveanu și Miruna Moraru

Miruna Moraru a fost invitata lui Carmen Târnoveanu, în cea de-a treia ediție a noului sezon Cult@Press, la TVR 3. De la ora 15:45, pe 17 octombrie.

 

Carmen Târnoveanu
Cult@Press

De la păreri la principii sau de la reguli la inspirație de moment, presa delimitează un teritoriu pe cât de important, pe atât de vulnerabil, atât aș îndrăzni să spun despre o profesie din ce în ce mai greu de susținut cu toate argumentele verticalității pe masă, aceea de #jurnalist. Cât despre jurnalismul cultural, îi las pe colegii mei, evident, jurnaliști, să continue povestea în noul sezon Cult@Press, pe care l-am împachetat pe modelul #podcast: scurt și la obiect, spune Carmen Târnoveanu, realizatorul emisiunii.

(w500)

Miruna Moraru, artist plastic, jurnalist, realizatorul emisiunii “Art Pass”, difuzată duminica de la 15:30 pe TVR 3, vine în această săptămână la #podcast Cult@Press.

(w882)

Este important să recunoști valorile, din jurul tău, să te lași inspirat de ele și să le ții aproape de sufletul tău, pentru că într-un fel sau altul, oamenii pe care-i întâlnești își pun cumva amprenta asupra drumului tău personal sau profesional, spune Miruna Moraru, jurnalistul invitat în ediția din această săptămână a Cult@Press.

(w882)

TVR 3 este singurul canal de televiziune care invită jurnaliștii la un dialog despre jurnalism și, îndeosebi, jurnalism cultural. Scurt și la obiect, în noul sezon Cult@Press inventariem publicațiile de cultură, luăm distanță față de breaking news și vedem de aproape și de la sursă, adică, de la jurnaliști, ce mai rămâne după adrenalina unui titlu „de ultimă oră”.

Noi zicem că merită văzut și ascultat.

Carmen Târnoveanu prezintă „Cult@Press” la TVR 3, în fiecare duminică de la ora 15:45, iar în noul sezon, întâlnirile cu jurnaliștii invitați în emisiune se transformă într-un #podcast bun de luat „la pachet” și de văzut/ascultat de oriunde.

***

Realizator: Carmen Târnoveanu

Jurnalist: Raluca Amzăr

Editor imagine: Liliana Năstase

20:00 La sfatul popular

* Cine are pe telefon Skype, Zoom sau TiK ToK...ATENŢIE! Căutaţi emisiunea asta! Viaţa unei comune sau a unui oraş pusă în lumina unei noi abordări, unice în peisajul media: ce are, ce face, ce pierde şi ce câştigă omul trăind în locul în care trăieşte! Modernizarea drumurilor, abandonul şcolar, folclor şi tradiţii păstrate, locurile de muncă pierdute şi plecarea în bejania ”diasporei”, şcoli cu wc-ul în fundul curţii şi proiecte de investiţii aducătoare de pâine pe masa românului... talente nedescoperite şi valori recunoscute de toţi. Primarul, locanicii, oamenii de afaceri, preotul sau dascălul din sat, din oraşș... din capitala ţării, toţi vor fi în direct la TVR 3, televiziunea care UNEŞTE ROMÂNII LA SFATUL POPULAR!

Producător Ştefan Stănescu

Transmisiune directă

21:50 Memoria tiparului

* Studioul teritorial Tg.Mureş

* Revista presei vechi prezintă, prin tema fiecărei ediții, realitatea din România interbelică, surprinsă prin intermediul fragmentelor extrase din ziarele centrale, regionale sau locale ale epocii, și ilustrate vizual prin imagini de arhiva, fotografii vechi și dramatizări.

Producător Angela Precup

 
„Dăruiește Românie!

Carmen Târnoveanu și invitații săi celebrează peste 40 de ani de eleganță, discreție și profesionalism, care se înscriu în activitatea artistică ...

Colț de Rai pentru urșii bruni la Zărnești | VIDEO

Întreaga poveste a sanctuarului pentru urșii bruni la Zărnești dar și cum au ajuns vedete din toată lumea să îl viziteze descoperiți într-un nou ...

Provocările antreprenorilor mureșeni

Provocările antreprenorilor mureșeni

publicat: miercuri, 24 aprilie 2024

Vineri, 26 aprilie, de la ora 16:00, la TVR 3, aflăm la "Forum economic" care sunt provocările antreprenorilor mureșeni.

 

#tvr3