loader
Foto

„Din Arhiva TVR" a revenit la TVR 3, în grila de toamnă

Emisiunea „Din Arhiva TVR" aduce în casele dumneavoastră un sezon plin de povești emblematice.

 

Irninis Miricioiu
Din arhiva TVR

Așteptată cu nerăbdare de către publicul ei fidel, emisiunea „Din Arhiva TVR", realizată de Irninis Miricioiu, a revenit la TVR 3 cu un nou sezon, cel de-al XVIII-lea, în data de 7 octombrie.

Noua serie de emisiuni stă sub semnul continuității, întrucât în 2022 emisiunea a revenit în grila TVR3 după o absență de șapte ani. Irninis Miricioiu vă dă întâlnire în fiecare sâmbătă, de la ora 20.00, la TVR3.

De la mărturii autentice la povești inedite, fiecare moment aduce în fața telespectatorilor un colaj vibrant de emoții și experiențe.

Mă bucur din tot sufletul să le ofer tuturor celor cărora le place să depene amintiri… frânturi de poveste. Povești de viață ale invitaților mei, personalități marcante ale teatrului, muzicii sau culturii românești, povești de suflet, povești trăite ce merită împărtășite. Căci fiecare poveste îl poartă în ea pe cel care o povestește, oferindu-i ascultătorului o clipă de emoție. Or de emoție avem cu toții nevoie pentru a evada din cotidian”, mărturisește Irninis Miricioiu, realizatorul emisiunii.

Intrată în cel de-al IX-lea an de existență, emisiunea „Din Arhiva TVR" reprezintă o incursiune pasionantă în istoria vremurilor de altădată, privită din perspectiva invitaților care le-au trăit, toate asezonate din plin cu fragmente memorabile din spectacole, emisiuni sau piese de teatru. Căci doar privind în trecut, oglindindu-ne în el, avem posibilitatea să ne înțelegem mai bine viitorul și poate, de ce nu, să ne schimbăm perspectiva asupra viitorului.

Victor Rebengiuc a deschis noul sezon al emisiunii „Din arhiva TVR”. „Acest sezon stă sub semnul continuității, căci „Arhiva” merge mai departe. Am avut privilegiul și bucuria de a avea o serie de invitați extraordinari care au acceptat întâlnirea cu telespectatorii fideli ai emisiunii. Și Victor Rebengiuc este… mai mult decât o năzuință, este un vis împlinit pentru mine! Nu doar că am avut onoarea și bucuria de realiza primele două ediții cu domnia-sa, ci mai mult, să ne aflăm pe aceeași scenă, a Teatrului Odeon care ne-a găzduit cu generozitate”, a adăugat Irninis Miricioiu.

Sezonul acesta, Teatrul Odeon și Muzeul Cotroceni și-au deschis larg porțile pentru a găzdui această întoarcere în timp alături de oameni de cultură, actori și alte personalități remarcabile ale României. Fiecare ediție devine și un periplu în aceste locuri cu o încărcătură istorică și artistică deosebită.

22:00 Program preluat de la Televiziunea Publică din Ucraina destinat refugiaţilor

Producător executiv TVR3 Miruna Moraru

0:00 Cap de afiş (R)

*Lumina din lumina *Studioul teritorial Tg.Mures

* Concert coral cu acompaniament la pian si insertii teatrale (I)

Producător Petronela Moraru

(Reluare)
 
De la Măru-n Timișoara | VIDEO

De la Măru-n Timișoara | VIDEO

publicat: vineri, 03 mai 2024

Spectacol aniversar Zorica Savu - 30 de ani de cântec și 30 de ani TVR Timișoara! Miercuri, 1 mai, de la ora 19:00, la TVR Timișoara, și luni, 6 ...

Programe speciale de Paşte, la TVR | VIDEO

Programe speciale de Paşte, la TVR | VIDEO

publicat: vineri, 03 mai 2024

TVR a pregătit un program dedicat şi divers pentru perioada sărbătorilor de Paşte. Transmisii în direct ale slujbelor religioase, filme ...

Cum ne hidratăm corect?

Cum ne hidratăm corect?

publicat: joi, 02 mai 2024

O nouă ediție "Ziua bună de la Iași" a fost difuzată joi, 2 mai, de la ora 9:00, la TVR Iași și TVR 3.

 

#tvr3