loader
Foto

„Drumul lui Leșe" vă propune o întâlnire cu Sorin Petrescu

Pe 7 ianuarie 2022, la TVR3, de la ora 21.00, invitatul emisiunii „Drumul lui Leșe" este Sorin Petrescu.

 

Grigore Leşe
Drumul lui Leșe

Interpretul are menirea de a face să trăiască muzica pentru public. În acest sens, el este un mediator între compozitor și public.

Interpretul trebuie să înțeleagă pentru sine sensurile muzicii create de compozitor, intențiile notate de acesta în partitură și să le tălmăcească pentru a le transmite publicului în cele mai fidele condiții tehnice muzicale și expresive. Pregătirea generală și artistică a interpretului este hotărâtoare, fiind cu atât mai folositoare relevării expresiei, sensurilor majore ale muzicii cu cât este de un nivel profesional mai înalt.

(w882) Sorin Petr

Sorin Petrescu este strălucitor în împlinirea muzicilor academice, în contopirea într-un tot indivizibil a unor elemente provenite din domenii artistice diferite.

***

Drumul lui Leşe este un program în care se îmbină armonios dezbaterea, monologul şi actul artistic ancorat în realitatea autohtonă şi universală. Este o emisiune croită în jurul unui personaj carismatic, care debordează de vitalitate şi care reuşeşte să transmită publicului mesaje clare, făcându-l, în acelaşi timp, cu umorul specific, să gândească şi să se redescopere.

Jurnalist senior: Sandrino Gavriloaia

Producător: Sînziana Miloşoiu

Realizator și moderator: Grigore Leşe

(w882) Grigore Le

22:00 Program preluat de la Televiziunea Publică din Ucraina destinat refugiaţilor

Producător executiv TVR3 Miruna Moraru

0:00 Se întâmplă acum (R)

* Este analiza situaţiei economice cu impactul ei social. Este dezbaterea subiectelor fierbinţi ale zilei. Este dialogul necenzurat prin care românii sunt ascultaţi de televiziunea lor naţională. Este emisiunea celor mulţi, la care cei care intră în direct devin reporterii, redactorii şi invitaţii unui talk show… pe bune! Un brand lansat de TVR acum 23 de ani revine în casele românilor, la ei acasă… la TVR 3, televiziunea care UNEŞTE ROMÂNII!

Moderator Tudor Barbu

Producător Miruna Moraru

(Reluare)
 

"Schițe urbane", la TVR Târgu Mureș și TVR 3

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O ediție a emisiunii "Schițe urbane" a fost difuzată luni 15  aprilie, la TVR Târgu Mureș - ora 18.20. O puteți urmări, în reluare, vineri, pe ...

Despre „Adevărata Basarabie”, la

Asociația Tinerilor Români din Afara Granițelor organizează campania „Adevărata Basarabie”. Am călătorit dincolo de Prut alături de Alina ...

Invitație la Festivalul Național Al Ouălor Încondeiate

Miercuri, la "Ziua bună de la Iași", locuitorii din Ciocănești, județul Suceava, v-au adresat o invitație la Festivalul Național Al Ouălor ...

 

#tvr3