loader
Foto

„Drumul lui Leșe", izvor de autenticitate în ediții de colecție

Miercuri, 19 aprilie, de la ora 13.05 la TVR 3, emisiunea „Drumul lui Leșe" v-a oferit o ediție cu o selecție a momentelor și a invitaților care v-au încântat în ultimele sezoane.

 

Grigore Leşe
Drumul lui Leșe

Pe lângă obișnuita întâlnire de sâmbătă seara, TVR3 vă invită să urmăriți o ediție Best of din colecția emisiunii „Drumul lui Leșe".

Grigore Leșe și invitații săi provoacă de fiecare dată la redescoperire, la reevaluare a autenticității și a „lucrurilor profunde” . Emisiunea „Drumul lui Leșe" înseamnă un dialog de împăcare și  de bucurie.

(w882) Lese 13 ma

Oamenii care caută autenticitatea și care mărturisesc adevărul sunt printre noi, trăiesc în rânduială. Trebuie doar să îi vedem și să arătăm lumii că nu lipsesc din viața noastră, din jurul nostru.

Stă în puterea noastră să delimităm lucrurile profunde de cele fără consistență, să distingem ce este durabil de ce este efemer, autenticul de contrafăcut și să prețuim adevărul, valoarea și justețea.

(w882) Grigore Le

***

Realizator, moderator:  Grigore Leşe

Producător: Sînziana Miloşoiu

Puteți urmări edițiile emisiunii online, pe TVR +.

 

10:00 Din arhiva TVR

*Best of

* Emisiunea "Din arhiva TVR" vă invită să vă bucurați de o serie de întâlniri memorabile cu oameni excepţionali, oameni care au lăsat ceva în urma lor, în teatru, în artă, în literatură, în muzică, în toate domeniile culturale.

Astfel, fiecare ediție a emisiunii vă aduce un strop de cultură, însă acel strop fără de care viaţa fiecăruia ar fi lipsită de substanţă. Şi nu în ultimul rând, cuprinde momente memorabile din Arhiva de Aur a Televiziunii Române, aceasta cutie cu amintiri unde timpul încetează să mai curgă.

*Matei Visniec

Producător Irninis Miricioiu

10:55 Memoria tiparului

* Studioul teritorial Tg.Mureş

* Revista presei vechi prezintă, prin tema fiecărei ediții, realitatea din România interbelică, surprinsă prin intermediul fragmentelor extrase din ziarele centrale, regionale sau locale ale epocii, și ilustrate vizual prin imagini de arhiva, fotografii vechi și dramatizări.

Producător Angela Precup

 
De la Măru-n Timișoara | VIDEO

De la Măru-n Timișoara | VIDEO

publicat: vineri, 03 mai 2024

Spectacol aniversar Zorica Savu - 30 de ani de cântec și 30 de ani TVR Timișoara! Miercuri, 1 mai, de la ora 19:00, la TVR Timișoara, și luni, 6 ...

Programe speciale de Paşte, la TVR

Programe speciale de Paşte, la TVR

publicat: joi, 02 mai 2024

TVR a pregătit un program dedicat şi divers pentru perioada sărbătorilor de Paşte. Transmisii în direct ale slujbelor religioase, filme ...

Cum ne hidratăm corect?

Cum ne hidratăm corect?

publicat: joi, 02 mai 2024

O nouă ediție "Ziua bună de la Iași" a fost difuzată joi, 2 mai, de la ora 9:00, la TVR Iași și TVR 3.

 

#tvr3