loader
Foto

Galerie foto

Drumul lui Leșe: Vinerea Mare - precuvântare la Învierea Domnului

Pe 30 aprilie, în Vinerea Patimilor, de la ora 21:00, la TVR 3 și online, pe TVR+, Grigore Leșe l-a avut ca invitat pe Preasfințitul Damaschin, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților. La ora 22.00 ediția se difuzează pe TVRi.      

 

Grigore Leşe
Drumul lui Leșe

Prin intermediul spiritului, țăranul poate învinge tot ce este trecător și stricăcios în el. Apăsat de povara vieții, de suferința și necunoscutul care îl însoțesc în fiecare zi, el își îndreaptă sufletul către sensul și sprijinul absolut, Dumnezeu. Pentru țăranul român, Dumnezeu nu este o idee, ci o realitate vie, nu este dincolo, ci pretutindeni, iar omul nu este o expresie a pământului acesta, ci a cerului, a spiritului. Despre suflet si spirit, în Vinerea Mare, cu Preasfinţitul Damaschin, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților.

(w882)

Drumul lui Leşe este un program în care se îmbină armonios  dezbaterea, monologul și actul artistic ancorat în realitatea autohtonă și universală. Este o emisiune croită în jurul unui personaj carismatic, care debordează de vitalitate și care reuşeşte să transmită publicului mesaje clare, făcându-l, în acelaşi timp, cu umorul specific, să gândească și să se redescopere.

(w882)

Jurnalist senior: Sandrino Gavriloaia

Producător: Sînziana Miloşoiu

Realizator: Grigore Leșe

16:00 Forum economic

* Studioul teritorial Craiova

*Dezbatem principalele subiecte economice ale momentului. Punem întrebări, căutăm răspunsuri și soluții la probleme și situații care ne interesează pe toți. Discutăm cu economiști, antreprenori , specialiști în diverse domenii care influențează economia și calitatea vieții, dar și cu autorități.

Producător, moderator Luiza Paraschivu

Transmisiune directa

16:55 Teleshopping-Publicitate

 
Despre pierderile economice globale cauzate de dezastre naturale, la

O nouă ediție "Forum Economic", este difuzată în direct de la ora 16.00, marți, 23 aprilie, la TVR3 și TVR Craiova. O emisiune realizată și ...

„Picătura de cultură”: Olimpia Coman-Sipeanu, o viață de artist, restaurator și pedagog

Bucuria de a dărui bucurie. Prima parte a reportajului dedicat Olimpiei Coman-Sipeanu se difuzează marți, 23 aprilie, de la ora 18:20, la TVR ...

15 ani fără Valeria Peter Predescu

15 ani fără Valeria Peter Predescu

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Vineri, 26 aprilie 2023, de la ora 15:00, la TVR 3, vă invităm să urmăriți o ediție cu totul specială a emisiunii "Cântec și Poveste".

 

#tvr3