loader
Foto

E sărbătoare, e Crăciun la Dăruiește Românie!

Vineri, 27 decembrie, de la ora 21.30, Carmen T â rnoveanu v-a invitat la TVR Internațional , pentru a trăi împreună, de aici, din România și de mai departe de granițe, bucuria sărbătorilor.

 

Carmen Târnoveanu
Dăruiește Românie!

Suntem o familie simplă, cu bucurii firești pe care le prețuim, le împărtășim și, dacă alegeți să fiți lângă noi, vineri, în a treia zi de Crăciun, sunt sigură că veți găsi o bucățică dintr-un acasă de acum sau de altădată, spune Carmen Târnoveanu, moderatorul emisiunii.

Ca de fiecare dată, la Dăruieste Românie!, spectacolul a fost cel care a dominat seara, cu mențiunea că, de aceasta dată, energia ultimei zile de Crăciun ne-a transportat într-un timp al bucuriilor simple pe care le trăiam încă din copilarie.

Pentru mine Crăciunul a însemnat tot timpul familie. Familia este zidul cel mai puternic de care mă spirijin și când sunt fericită și când am nevoie de ajutor, mărturișeste Nico.

(w882)

Despre ritualul sărbătorilor românești, Laura Bretan a aflat doar din poveștile părinților, însă acum, de sărbători, a fost în România și a trăit bucuria Crăciunului.

(w882)

Pentru Eden Loren și Olivier Keye, două voci extraordinare care, alături de Laura Bretan vă oferă în perioada sărbătorilor concerte speciale, a dărui Românie chiar a fost o provocare.

(w882)

În a treia zi de Crăciun, la TVR Internațional, de la ora 21:30, gazda emisiunii Dăruiește României!, Carmen Târnoveanu, a petrecut împreună cu Nico, Marius Bălan, Laura Bretan, Bogdan Mihai, Eden Loren, Olivier Keye, Concertino, Paul Lungu și Meloritim.

Moderator și realizator: Carmen Târnoveanu

Director de imagine: Emil Stan

Regizor tv: Manuela Apostol

Producător: Raluca Amzăr

***

Program de difuzare:

TVR Internațional: vineri, 27 decembrie, ora 21:30; sâmbătă, 28 decembrie, ora 4:30; luni, 30 decembrie, ora 15.00 (ora României)

TVR MOLDOVA: sâmbătă, 28 decembrie, ora 18:30; duminică, 29 decembrie, ora 4:00 (ora României).

0:00 Se întâmplă acum

Producător Miruna Moraru

1:55 Art pass

* Emisiune dedicată vieţii culturale externe; sunt prezentate expoziţii, concerte, spectacole, muzee, festivaluri, tradiţii, urbanism şi alte subiecte legate de zona culturală internaţională.

Producător Miruna Moraru

 
Popasuri folclorice: Împreună pentru patrimoniul cultural

Sâmbătă 4 februarie, vă invităm de la ora 16.00 pe TVR3 să revedeți ediția " Urme ale trecutului – Meșteșugul olăritului".

Școala de acasă - Hundorf, la Noaptea Albă a Galeriilor Târgu Mureș

"Picătura de cultură" de la TVR3 ne propune vineri, 3 februarie, de la ora 13:30, o plimbare în expoziția intitulată „Acasă: o lume între uitare ...

Volei din Liga Campionilor şi din campionatul intern, la TVR

Săptămână dedicată voleiului la postul public. Televiziunea Română transmite 5 meciuri de volei în perioada 1-5 februarie: 3 partide din ...