loader
Foto

Galerie foto

Ediție specială "Cântec și Poveste", la TVR 3

Vineri, 8 martie, de la ora 15.00, la TVR 3, în spațiul emisiunii "Cântec și Poveste", un dar cu totul special, în ziua în care sărbătorim femeia. Invitata emisiunii a fost o artistă, o mamă și o femeie veritabilă: celebra interpretă a cântecului popular maramureșean Angela Buciu.

 

Alexandru Pugna
Cântec și poveste

Ne-am bucurat de "mărțișoare muzicale" aduse de marea noastră interpretă și am cunoscut povestea drumului de peste 60 de ani de cântec, parcurs până acum de îndrăgita interpretă Angela Buciu.

(w882)Amintiri și mărturisiri în premieră despre rădăcini și obârșii, despre succesele și încercările trăite pe drumul cântecului. Despre bucuria și mândria de a fi exponentul sufletului neamului în care te-ai născut, despre misiunea de adevărat "ambasador spiritual" în străinătate. După o carieră strălucită, prin care a promovat în mod exemplar cântecul și portul maramureșan, Angela Buciu ne-a făcut mărturisiri despre generația tânără a interpreților de folclor, dar și despre misiunea de dascăl și îndrumător al tinerilor interpreți, care doresc să promoveze cântecul autentic maramureșean.

(w882)O ediție cu totul specială a emisiunii "Cântec și Poveste", care a creionat un portret folcloric al unei mari interprete, ce a marcat pentru totdeauna cântecul neamului românesc din nord de țară.

(w882)O mare artistă, ce a scos din lada de zestre a sufletelor țăranilor români maramureșeni, valori de tezaur ce vor dăinui peste vremi, atâta timp cât va dăinui și neamul nostru românesc.

Realizator: Alexandru Pugna
Producător: Radu Anghel

14:00 Tableta de sănătate

*Studioul teritorial Cluj

*Emisiune dedicată informaţiei şi educaţiei unui spectru larg de telespectatori având în vedere însăşi sintagma ce dă titlul. Subiectul fiecărei emisiuni este astfel conceput încât să satisfacă, pe cât posibil, toate gusturile în materie de informaţie medicală şi, în acelaşi timp, să transmită ”în direct” un mesaj puternic privind stilul de viaţă sănătos prin dietă, exerciţiu fizic, echilibru mental şi spiritual. În fapt, este vorba despre o scurtă incursiune în secretele unei afecţiuni, desecretizate cu ajutorul unui invitat de marcă.

Prezintă Corina Ionuţ

Producător Adriana Vitan

Transmisiune directa

14:55 FILLER

*ABC-ul democratiei *Studioul teritorial Iaşi

*Personalități care expun o idee pe care o consideră crucială pentru înțelegerea politicii.

Producator Ovidiu Mihaiuc

 
„Lumină din lumină”

„Lumină din lumină”

publicat: marţi, 30 aprilie 2024

Spectacolul extraordinar „Lumină din lumină” este transmis în două ediții speciale ale emisiunii „Cap de afiș”: la TVR 3 - joi, 2 mai, respectiv ...

În așteptarea Luminii, la „Cântec și Poveste

În așteptarea Luminii, la „Cântec și Poveste"

publicat: marţi, 30 aprilie 2024

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 15.00, la TVR 3, vă invităm la o ediție specială a emisiunii „Cântec și Poveste", dedicată cântărilor ...

„Taina zilelor mari” - De la axiomă la biruința lăuntrică

Emisiunea este difuzată la TVR 3, vineri, 3 mai, de la ora 16:00. La TVR Târgu Mureș, a doua parte a interviului se difuzează duminică, 5 mai, de ...

 

#tvr3