loader
Foto

Ediţie eveniment la "Arte, carte şi capricii"

Joi, 31 octombrie, de la ora 21.00, la TVR 3, Liana Stanciu şi colegii ei au pregătit noi materiale inedite şi poveşti despre oameni creativi - în cel mai îndrăgit magazin săptămânal de cultură urbană.

 

LIANA STANCIU
Arte, carte şi capricii

În ultima zi a lunii octombrie, aveţi parte de o ediţie eveniment a emisiunii Arte, carte şi capricii. În tolba echipei emisiunii stau premii cu greutate, un Urs de Aur şi o problematică sensibilă, evenimente unul şi unul precum şi invitaţi speciali: regizorii Adina Pintilie şi Cristian Mungiu.

Aveţi parte, aşadar, de două discuţii interesante despre cinematografie, festivaluri, premii şi implicare socială, în diverse forme.

Tot în 31 octombrie, scriitorul Tudor Călin Zarojanu se transformă într-un Moș Crăciun sosit mai devreme: vine cu sacul, scuzându-se că nu mai face față la numărul mare de cărţi bune care apar, drept pentru care a decis să prezinte mai multe deodată, în rubrica sa De ce-aş citi.

Dacă sunteţi curioşi să aflaţi cum se face politică în... Satul paralel, o puteţi afla de la Cristian Greţcu, Silviu Petcu şi Valentin Gora, adică de la câţiva din protagoniştii celui mai recent sectacol de cabaret politic regizat de Attila Vizauer.

La final, răspundem prezent la întâlnirea cu... CINErecomandă, rubrica premierelor de film realizată de Cristi I. Popescu, o invitaţie la film pentru un weekend reuşit.

Acestea, şi multe altele, numai în Arte, carte şi capricii, magazinul de cultură urbană în care vă aducem poveşti şi oameni creativi.

În fiecare joi, de la ora 21.00, pe TVR 3.

 

7:00 Telematinal

(I) (simultan TVR Moldova)

Moderatori: Anatol Guzic, Alexandrina Vrîncean

Producător Luminița Popa

Transmisiune directă

7:55 FILLER

*ABC-ul democratiei *Studioul teritorial Iaşi

*Personalități care expun o idee pe care o consideră crucială pentru înțelegerea politicii.

* Dan Berinde

Producator Ovidiu Mihaiuc

 
Provocările antreprenorilor mureșeni

Provocările antreprenorilor mureșeni

publicat: miercuri, 24 aprilie 2024

Vineri, 26 aprilie, de la ora 16:00, la TVR 3, aflăm la "Forum economic" care sunt provocările antreprenorilor mureșeni.

Dumitru Furdui, în spectacolul din Arhiva de Aur a TVR „Jurnalul unui nebun

Teatrul Naţional de Televiziune prezintă „Jurnalul unui nebun", de N. V. Gogol, miercuri, 24 aprilie, la TVR Cultural și duminică, 28 aprilie, la ...

Despre pierderile economice globale cauzate de dezastre naturale, la

O nouă ediție "Forum Economic", a fost difuzată în direct de la ora 16.00, marți, 23 aprilie, la TVR3 și TVR Craiova. O emisiune realizată și ...

 

#tvr3