loader
Foto

Caravana TVR3: Ediție specială în ziua începerii Festivalului George Enescu

Caravana TVR3 ajunge la București și v-a propus o ediție specială, înainte de concertul de deschidere a Festivalului George Enescu. Marius Constantinescu și invitații săi de marcă vă așteaptă la TVR3 pe 28 august, de la ora 17.00.

 

MARIUS CONSTANTINESCU

După două luni de periplu, Caravana TVR3 ajunge la Bucureşti, sâmbătă, 28 august 2021, de la ora 17.00, într-o ediţie specială care prefaţează concertul de deschidere a celui mai important eveniment cultural al anului, Festivalul Internaţional George Enescu.

Muzeul Național de Artă al României va fi puntea de legatură dintre cei doi poli ai acestui mare eveniment muzical, Ateneul Român şi Sala Palatului, un spațiu generos, cu o mare încărcătură istorică, în care Marius Constantinescu îşi va primi invitaţii.

(w882) Caravana B

În ediția programată pe parcursul a 150 de minute i se vor alătura Călin Stegerean, directorul Muzeului Naţional de Artă al României, Daniel Jinga, directorul Operei Române, Andrei Dimitriu, managerul Filarmonicii George Enescu. Despre tot ceea ce înseamnă ediţia din acest an a Festivalului Enescu vor vorbi Valentina Băinţan, producătorul din partea Televiziunii Române, şi Oana Marinescu, directorul de comunicare al festivalului. Muzicianul Grigore Leşe, amfitrionul emisiunii Drumul lui Leșe, de la TVR3, ne va aduce, alături de Viorica Vatamanu, frânturi de folclor autentic românesc.

Unul dintre cei mai titraţi solişti ai Filarmonicii Române, flautistul Ion Bogdan Ştefănescu, ni se va alătura atât pentru un moment artistic, împreună cu chitaristul Costin Soare, cât şi pentru a ne vorbi despre proiectele sale.

De asemenea, colegii de la Studiourile TVR Timişoara, Cluj, Craiova şi Iaşi vor fi alături de noi prin cele mai frumoase momente surprinse în caravanele lor, iar Magdalena Stanciu ne va însoţi prin Bucureşti pe urmele lui Enescu.

Producătorii ediţiei CARAVANA TVR3 Bucureşti vă invită să petreceţi două ore în compania unor oameni-model pentru domeniile lor.

***

Producători: Bianca Florea, Sînziana Miloşoiu

8:00 Telematinal

(II) (simultan TVR Moldova)

Moderatori: Anatol Guzic, Alexandrina Vrîncean

Producător Luminița Popa

Transmisiune directă

8:55 Teleshopping-Publicitate

 
Provocările antreprenorilor mureșeni

Provocările antreprenorilor mureșeni

publicat: miercuri, 24 aprilie 2024

Vineri, 26 aprilie, de la ora 16:00, la TVR 3, aflăm la "Forum economic" care sunt provocările antreprenorilor mureșeni.

Dumitru Furdui, în spectacolul din Arhiva de Aur a TVR „Jurnalul unui nebun

Teatrul Naţional de Televiziune prezintă „Jurnalul unui nebun", de N. V. Gogol, miercuri, 24 aprilie, la TVR Cultural și duminică, 28 aprilie, la ...

Despre pierderile economice globale cauzate de dezastre naturale, la

O nouă ediție "Forum Economic", a fost difuzată în direct de la ora 16.00, marți, 23 aprilie, la TVR3 și TVR Craiova. O emisiune realizată și ...

 

#tvr3