loader
Foto

Elisabeta Turcu invitată la "Cântec și poveste"

”Cântecul inimii mele”  la TVR 3, sâmbătă, 16 mai, de la ora 13.00, unde vă veți bucura de autenticitatea folclorului muntenesc.

 

Cântec și poveste

Vă invităm la o întâlnire de suflet, la ”Muzeul din inima capitalei”, cu o interpretă îndrăgită și apreciată a cântecului popular muntenesc, mesager de mare valoare al folclorului muzical din zona Argeșului, Elisabeta Turcu Juverdeanu.

(w882) costum Eli

Talentul, frumusețea, modestia și sinceritatea cu care se adresează publicului spectator și telespectator o fac pe Elisabeta Turcu Juverdeanu să fie una dintre cele mai iubite cântărețe de muzică populară din România.

(w882) Maria Mari

Povestea cântecelor sale ne poartă prin lumea artiștilior care, cu mult devotament și talent, ”și-au pus sufletul în palme”, dăruind publicului adevărate bijuterii muzicale.

(w882) Elisabeta

Emisiunea "Cântec și poveste" poate fi urmărită și pe TVR+.

Realizator și producător:  Dr. Maria Tănase Marin

 

14:00 Tableta de sănătate

*Studioul teritorial Iaşi

* Medici de diferite specialități vin în studioul TVR Iași cu cele mai bune indicații și recomandări, temele alese fiind întotdeauna de actualitate. În plus, în această emisiune promovăm reușitele medicale din zona Moldovei, un stil de viață echilibrat și importanța prevenției.

* Adolescența, o întrebare fără răspuns?

Producător Claudia Dănăilă

14:55 FILLER

*ABC-ul democratiei *Studioul teritorial Iaşi

*Personalități care expun o idee pe care o consideră crucială pentru înțelegerea politicii.

Producator Ovidiu Mihaiuc

 
„Picătura de cultură”: Olimpia Coman-Sipeanu, o viață de artist, restaurator și pedagog | VIDEO

Bucuria de a dărui bucurie. Prima parte a reportajului dedicat Olimpiei Coman-Sipeanu s-a difuzat marți, 23 aprilie, de la ora 18:20, la TVR ...

Muzică populară în programele de Paști de la TVR3

Muzică populară în programele de Paști de la TVR3

publicat: vineri, 26 aprilie 2024

TVR3 vă propune să înveseliți mesele de sărbătoare cu muzică din toate zonele folclorice ale țării. De duminică, 5 mai, de la ora prânzului, când ...

„Măsura Iubirii este Jertfelnicia!

Pe TVR3, în transmisii directe de la Blaj și Cluj-Napoca, puteți urmări în fiecare zi, în perioada 2-7 mai, liturghiile oficiate în catedrale în ...

 

#tvr3