loader
Foto

Felicia Filip la "Dăruiește Românie!" | VIDEO

Carmen Târnoveanu și Felicia Filip s-au întâlnit la TVR Internațional, vineri, 3 aprilie, în prima ediție specială a emisiunii " Dăruiește Românie! ".

 

Carmen Târnoveanu
Dăruiește Românie!

Chiar dacă, în această perioadă, e important să stăm pe loc, să respectăm condițiile de distanțare socială, asta nu înseamnă că nu putem construi mai departe, nu înseamnă că motoarele noastre interioare nu lucrează în continuare, așezând în fața noastră soluții de viață la care, până nu demult, nici nu ne gândeam.

Felicia Filip, soprană, dar și managerul Operei Comice pentru Copii, a venit cu propriul exemplu în acest sens, dezvăluind că Opera Comică pentru Copii are, în continuare, un program divers și perfect adaptat situației pe care toți o traversăm. Și mai mult decât atât, toate proiectele instituției sunt în desfășurare, astfel că, toți copii, din țară și din străinătate se pot bucura de spectacolele Operei Comice pentru Copii, de serialul Povești cu Felicia și de toate celelalte activități artistice și educative pe care, acum, le găsiți și în online, folosind aplicația Operei Comice.

(w882)

“Trecem cu toții prin vremuri tulburi, dar știm că încercările vieții ne întăresc. Așa a fost întotdeauna în istorie pentru toți oamenii, dar mai ales pentru români. Acum este rândul generațiilor noastre să trecem printr-o încercare deosebită. Sunt convinsă că o putem face doar dacă ne sprijinim reciproc, dacă împărtășim energiile pozitive ale fiecăruia dintre noi, zi de zi, ceas de ceas.

Echipa pe care o conduc de 6 ani la Opera Comică pentru Copii, s-a hotărât încă din primele momente să aducă un strop de bucurie și de relaxare în casele românilor de pretutindeni. Fiind un prilej de bucurie atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari, de-a petrece timpul într-un mod mod educativ, cât și distractiv.

Aproape 1 milion de oameni au urmărit programele noastre, difuzate online în ultimile 2 săptămâni, printre care două premiere recente, una de operă, Cenușăreasa lui Rossini și cealaltă de balet, Scufița Roșie, cea mai jucată operă pentru copii din lume, Hansel și Gretel plus alte emisiuni educative.

Aplicația online, lansată în premieră de către Opera Comică pentru Copii, poate fi accesată aici. Puteți vedea operă, balet, musicaluri, concerte, emisiuni educative."

A povestit Felicia Filip la TVR Internațional, vineri seară, 3 aprilie, în prima ediție specială a emisiunii Dăruiește Românie!

Mai multe detalii, vă invităm să descoperiți aici:

0:00 Se întâmplă acum

Producător Miruna Moraru

1:55 Art pass

* Emisiune dedicată vieţii culturale externe; sunt prezentate expoziţii, concerte, spectacole, muzee, festivaluri, tradiţii, urbanism şi alte subiecte legate de zona culturală internaţională.

Producător Miruna Moraru

 
Popasuri folclorice: Împreună pentru patrimoniul cultural

Sâmbătă 4 februarie, vă invităm de la ora 16.00 pe TVR3 să revedeți ediția " Urme ale trecutului – Meșteșugul olăritului".

Școala de acasă - Hundorf, la Noaptea Albă a Galeriilor Târgu Mureș

"Picătura de cultură" de la TVR3 ne propune vineri, 3 februarie, de la ora 13:30, o plimbare în expoziția intitulată „Acasă: o lume între uitare ...

Volei din Liga Campionilor şi din campionatul intern, la TVR

Săptămână dedicată voleiului la postul public. Televiziunea Română transmite 5 meciuri de volei în perioada 1-5 februarie: 3 partide din ...