loader
Foto

Felicia Filip la "Dăruiește Românie!" | VIDEO

Carmen Târnoveanu și Felicia Filip s-au întâlnit la TVR Internațional, vineri, 3 aprilie, în prima ediție specială a emisiunii " Dăruiește Românie! ".

 

Carmen Târnoveanu
Dăruiește Românie!

Chiar dacă, în această perioadă, e important să stăm pe loc, să respectăm condițiile de distanțare socială, asta nu înseamnă că nu putem construi mai departe, nu înseamnă că motoarele noastre interioare nu lucrează în continuare, așezând în fața noastră soluții de viață la care, până nu demult, nici nu ne gândeam.

Felicia Filip, soprană, dar și managerul Operei Comice pentru Copii, a venit cu propriul exemplu în acest sens, dezvăluind că Opera Comică pentru Copii are, în continuare, un program divers și perfect adaptat situației pe care toți o traversăm. Și mai mult decât atât, toate proiectele instituției sunt în desfășurare, astfel că, toți copii, din țară și din străinătate se pot bucura de spectacolele Operei Comice pentru Copii, de serialul Povești cu Felicia și de toate celelalte activități artistice și educative pe care, acum, le găsiți și în online, folosind aplicația Operei Comice.

(w882)

“Trecem cu toții prin vremuri tulburi, dar știm că încercările vieții ne întăresc. Așa a fost întotdeauna în istorie pentru toți oamenii, dar mai ales pentru români. Acum este rândul generațiilor noastre să trecem printr-o încercare deosebită. Sunt convinsă că o putem face doar dacă ne sprijinim reciproc, dacă împărtășim energiile pozitive ale fiecăruia dintre noi, zi de zi, ceas de ceas.

Echipa pe care o conduc de 6 ani la Opera Comică pentru Copii, s-a hotărât încă din primele momente să aducă un strop de bucurie și de relaxare în casele românilor de pretutindeni. Fiind un prilej de bucurie atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari, de-a petrece timpul într-un mod mod educativ, cât și distractiv.

Aproape 1 milion de oameni au urmărit programele noastre, difuzate online în ultimile 2 săptămâni, printre care două premiere recente, una de operă, Cenușăreasa lui Rossini și cealaltă de balet, Scufița Roșie, cea mai jucată operă pentru copii din lume, Hansel și Gretel plus alte emisiuni educative.

Aplicația online, lansată în premieră de către Opera Comică pentru Copii, poate fi accesată aici. Puteți vedea operă, balet, musicaluri, concerte, emisiuni educative."

A povestit Felicia Filip la TVR Internațional, vineri seară, 3 aprilie, în prima ediție specială a emisiunii Dăruiește Românie!

Mai multe detalii, vă invităm să descoperiți aici:

8:30 Biruitorii

(redifuzare)*Studioul teritorial Tg.Mureş

* Părintele arhimandrit Ioan Iovan, partea I

Producători Lacrima Balint, Coralia Matea

9:00 Spirit şi credinţă

*Studioul teritorial Iasi

* Producator Sergiu Ciocoiu

 
Gheorghe Roșoga - „Vorbe de duh, povestiri cu tâlc”

Cartea interpretului Gheorghe Roșoga și cariera lui artistică sunt subiectele reportajului din ediția „Lumea de aproape" de marți, 23 aprilie, de ...

Dumitru Furdui, în spectacolul din Arhiva de Aur a TVR „Jurnalul unui nebun

Teatrul Naţional de Televiziune prezintă „Jurnalul unui nebun", de N. V. Gogol, miercuri, 24 aprilie, la TVR Cultural și duminică, 28 aprilie, la ...

Matematica în universul adolescenței, un exercițiu propus în „Lumea de aproape

Miercuri, 24 aprilie, de la ora 17.30, pe TVR3 puteți urmări un reportaj pregătit de TVR Iași, despre întrecerile, problemele și mizele elevilor.

 

#tvr3