loader
Foto

În pronunțare

România, 2018

sâmbătă, 20 ianuarie 2024
ora 00:35

 

 

Regia: Mihaela Popescu

Cu: Dorotheea Petre, Toma Cuzin, Olimpia Melinte

*Nominalizări la Premiile Gopo 2019 pentru: cea mai bună actriţă (Dorotheea Petre), imagine, machiaj & coafură

Dramă suprarealistă despre un judecător a cărui identitate se fragmentează tot mai mult, între rutina unui serviciu care nu-i oferă nicio satisfacţie şi o căsnicie eşuată. În interiorul protagonistului se dă o luptă permanentă între latura sa instinctuală (personificată de un bărbat pe nume Andi) şi partea sa raţională (întruchipată de o femeie numită K.).

* ACEST PROGRAM ESTE INTERZIS COPIILOR SUB 15 ANI (15).

** Programele TVR pot suferi modificări în funcție de evenimentele de ultimă oră.

12:00 Transparenţe

*Studioul teritorial Cluj

*Emisiune săptămânală de larg interes cultural-civic, un talk-show cu personalități actuale ale Clujului, Transilvaniei și chiar naționale din sfera culturii. Emisiunea surprinde în mod salutar preocupările actuale ale talentelor din societatea noastră, dă o imagine vie, directă celor mai afirmate energii din domeniul cultural sub forma unor dialoguri amicale, accesibile şi...neconvenţionale.Din însumarea unui set mai amplu de asemenea interviuri-dezbatere se conturează în chip oportun imaginea în plină dinamică nu doar a Clujului de azi, nici măcar numai a Transilvaniei ori a României, ci de-a dreptul a unei părți de Europă în plină emergență, căutându-şi căile către reprezentativitate şi reliefare acasă şi în universalitate.

Invitat Ion Pop, membru corespondent al Academiei Romane

Realizator Ovidiu Pecican

Producător Laura Paşca

13:00 Selfie

*Studioul teritorial Timișoara

* SELFIE are în vedere artiști, muzicieni, tineri pasionați de știință sau de afaceri sau voluntari în diverse domenii. Aceștia se vor prezenta singuri, în maniera unui AUTOportret și vor spune despre ei lucrurile care consideră că ii fac speciali.Emisiunea se adresează unui public deschis, interesat de poveștile acestor oameni, care are cam aceeași vârsta ca și protagoniștii. SELFIE este o emisiune dinamică, neconvențională, în care orice este posibil!

*Invitata Ana Maria Ursu

Producător Roxana Morun

 

#tvr3