loader
Foto

Final de an, final de sezon, la CULT@rt

Vineri, 21 decembrie, de la ora 22.00, CULT@rt  încheie anul şi sezonul actual cu o ediţie specială, în ton şi cu sfârşitul de săptămână, şi cu finalul de serie, dar şi cu apropiata sărbătoare a Crăciunului.

 

MARIUS CONSTANTINESCU
Cult@rt

Aşa că în studio vin doi oameni frumoşi cu poveşti minunate: Ioana Chicet-Macoveiciuc, autoarea blogului “Prinţesa Urbană”, coordonator de colecţie literară şi mamă cu normă întreagă şi Alex Păun, iniţiatorul celui mai frumos documentar despre biodiversitatea ţării noastre, România neîmblânzită.

Peste doar trei zile vine Moş Crăciun, motiv de maximă preocupare pentru părinţii care se simt pierduţi  în marele haţiş al cadourilor. Cum ştim însă când prea mult este prea mult şi cum evităm reţeta darurilor aflăm de la un blogger de parenting – vineri, la CULT@rt.

(oar_w460)

Anul 2018 a însemnat, pentru cinefili şi iubitori de natură deopotrivă, întâlnirea cu cel mai frumos şi mai ambiţios documentar despre biodiversitatea ţării noastre, România neîmblânzită. Filmul, o invitaţie la a contempla frumuseţea naturii, dar şi de a nu rămâne nepăsători la fragilitatea ei, a avut un parcurs remarcabil, început în toate sălile de cinema importante din ţară şi continuat în mari centre ale Europei şi ale lumii. Acum. El a ajuns şi pe DVD iar la CULT@rt ne reamintim că România neîmblânzită există pentru că un om, Alex Păun, a dorit ca această idee să devină realitate.

(oar_w460)

 

 

4:00 Toţi împreună (R)

* Emisiune în limba maghiară*Studioul teritorialTg.Mureş

Reportaje din actualitatea socială şi culturală regională

Producător Anna Kos

*Emisiune în limba maghiară *Studioul teritorial Timişoara

Producător Peter Keresztes

(Reluare)

5:55 Art pass

* Emisiune dedicată vieţii culturale externe; sunt prezentate expoziţii, concerte, spectacole, muzee, festivaluri, tradiţii, urbanism şi alte subiecte legate de zona culturală internaţională.

Producător, prezentator Miruna Moraru

 
Invitație la Festivalul Național Al Ouălor Încondeiate

Miercuri, la "Ziua bună de la Iași", locuitorii din Ciocănești, județul Suceava, v-au adresat o invitație la Festivalul Național Al Ouălor ...

”Dăruiește Românie!”, o nouă întâlnire cu artiști îndrăgiți, sâmbătă, la TVR 3

Victoria Cociaș, Ozana Barabancea, Alexandra Ungureanu, Andreea Toma, Doru Isăroiu & Red Parlament sunt așteptați de Carmen Târnoveanu la ...

"Schițe urbane", la TVR Târgu Mureș și TVR 3

publicat: luni, 15 aprilie 2024

O ediție a emisiunii "Schițe urbane" a fost difuzată luni 15  aprilie, la TVR Târgu Mureș - ora 18.20. O puteți urmări, în reluare, vineri, pe ...

 

#tvr3