loader
Foto

Galerie foto

Florian Lungu, joi la "Picătura de cultură"

Joi, 29 mai, de la ora 22.00, TVR 3 v-a oferit o nouă ediţie a emisiunii “Picătura de cultură”, alături de invitatul ei, muzicianul Florian Lungu.

 

Picătura de cultură

Ediţia este disponibilă pe TVR+

Muzicianul Florian Lungu, una dintre cele mai cunoscute şi iubite personalităţi din jazz-ul românesc, realizator şi prezentator de emisiuni de jazz la radio şi televiziune, pianist, aranjor şi compozitor, a vorbit despre pasiunea sa de o viaţă, muzica de jazz.

“Moşu”, cum îi zic prietenii, a venit în studioul TVR Târgu-Mureş împreună cu Ana Maria Galea cu ocazia lansării primului album al formaţiei Ana Maria Galea Quartet, “I Know You By Heart”.

Ce şanse au tinerii muzicieni să se afirme în peisajul jazzului românesc? Răspunsul l-aţi putut afla din emisiunea “Picătura de cultură” - joi, la TVR 3, de la ora 22:00.

***

Emisiunea poate fi urmărită şi în live streaming pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!

10:00 Telescoala in limba maghiara

(redifuzare)*Studioul teritorial Cluj

*Producător Feketelaki Tibor

10:55 Memoria tiparului

* Studioul teritorial Tg.Mureş

* Revista presei vechi prezintă, prin tema fiecărei ediții, realitatea din România interbelică, surprinsă prin intermediul fragmentelor extrase din ziarele centrale, regionale sau locale ale epocii, și ilustrate vizual prin imagini de arhiva, fotografii vechi și dramatizări.

Producător Angela Precup

 

"Schițe urbane", la TVR Târgu Mureș și TVR 3

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O ediție a emisiunii "Schițe urbane" a fost difuzată luni 15  aprilie, la TVR Târgu Mureș - ora 18.20. O puteți urmări, în reluare, vineri, pe ...

Despre „Adevărata Basarabie”, la

Asociația Tinerilor Români din Afara Granițelor organizează campania „Adevărata Basarabie”. Am călătorit dincolo de Prut alături de Alina ...

Invitație la Festivalul Național Al Ouălor Încondeiate

Miercuri, la "Ziua bună de la Iași", locuitorii din Ciocănești, județul Suceava, v-au adresat o invitație la Festivalul Național Al Ouălor ...

 

#tvr3