loader
Foto

"Forum Economic": România în 2024 | VIDEO

În ediția de marți, 19 martie, a emisiunii "Forum Economic" am analizat, piesa cu piesa, și am facut un tablou al economiei României în 2024, în context electoral și al tuturor mișcărilor economice, dar și militare și politice internationale.

 

Luiza Paraschivu
Forum Economic

.
În martie, Bitcoin a crescut ca Făt-Frumos din poveste. Aceeași rețetă pare să o fi aplicat și aurul, al cărui preț a înregistrat creșteri spectaculoase. Dar cu veniturile românilor ce se va întampla?
.
Ne-a explicat prof.univ. dr. habil. CRISTI SPULBĂR, profesor de economie la Universitatea din Craiova, ANDREI BOGDAN, investitor și trader de derivative pe piața din SUA, și MARIUS MORRA, fondator platformă de tranzacționare crypto.
.
(w882)O emisiune realizată și moderată de Luiza Paraschivu.

14:00 Tableta de sănătate

*Studioul teritorial Timișoara

* Teme medicale de interes și invitați interesanți. Nu ne scapă nici o informație de ultimă oră și nu ne este frică să abordăm subiecte pe probleme medicale dintre cele mai controversate!

Producător Veronica Mihoc

14:55 FILLER

*ABC-ul democratiei *Studioul teritorial Iaşi

*Personalități care expun o idee pe care o consideră crucială pentru înțelegerea politicii.

Producator Ovidiu Mihaiuc

 
Provocările antreprenorilor mureșeni | VIDEO

Provocările antreprenorilor mureșeni | VIDEO

publicat: luni, 29 aprilie 2024

Vineri, 26 aprilie, de la ora 16:00, la TVR 3, la "Forum economic"  am urmărit o ediție despre provocările antreprenorilor mureșeni.

De la Măru-n Timișoara | VIDEO

De la Măru-n Timișoara | VIDEO

publicat: luni, 29 aprilie 2024

Spectacol aniversar Zorica Savu - 30 de ani de cântec și 30 de ani TVR Timișoara! Miercuri, 1 mai, de la ora 19:00, la TVR Timișoara, și luni, 6 ...

„Dăruiește Românie!

Carmen Târnoveanu și invitații săi au celebrat peste 40 de ani de eleganță, discreție și profesionalism, care se înscriu în activitatea artistică ...

 

#tvr3