loader
Foto

Galerie foto

Hidrocentrala Lotru-Ciunget

Sâmbătă, 18 ianuarie, de la ora 19:00, la TVR3 vizităm împreună cu Roxana Mihai, Hidrocentrala Lotru-Ciunget în cadrul emisiunii "La pas prin Oltenia"

 

Roxana Mihai
La pas prin Oltenia

Ediția de sâmbătă, 18 ianuarie, este disponibilă online pe TVR+

O mică pană de curent ne face să realizăm cât de important este acest element în viaţa de zi cu zi. Nu-i ştim pe cei care stau în spatele acestui complicat proces şi nu ştim că există un sacrificiu pe care mulţi necunoscuţi l-au făcut pentru ca, la o simplă atingere a întrerupătorului să se aprindă lumina în casele noastre.

Ei bine, astăzi, aceşti oameni vor ieşi din acest con de umbră pentru că ne-am propus să-i cunoaştem şi să aflăm cum se produce energia electrică. Pentru asta ne-am îndreptat spre una dintre zonele noastre preferate: Depresiunea Văii Lotrului, mai exact satul Ciunget din judeţul Vâlcea.

Obiectivul nostru este acela de a vizita Hidrocentrala Lotru-Ciunget, cea mai mare uzină hidroenergetică de pe râurile interioare ale ţării noastre. Ghidul nostru este chiar directorul acestei minunăţii subterane.

1:50 Art pass

* Emisiune dedicată vieţii culturale externe; sunt prezentate expoziţii, concerte, spectacole, muzee, festivaluri, tradiţii, urbanism şi alte subiecte legate de zona culturală internaţională.

Producător Miruna Moraru

2:00 La sfatul popular (R)

* Cine are pe telefon Skype, Zoom sau TiK ToK...ATENŢIE! Căutaţi emisiunea asta! Viaţa unei comune sau a unui oraş pusă în lumina unei noi abordări, unice în peisajul media: ce are, ce face, ce pierde şi ce câştigă omul trăind în locul în care trăieşte! Modernizarea drumurilor, abandonul şcolar, folclor şi tradiţii păstrate, locurile de muncă pierdute şi plecarea în bejania ”diasporei”, şcoli cu wc-ul în fundul curţii şi proiecte de investiţii aducătoare de pâine pe masa românului... talente nedescoperite şi valori recunoscute de toţi. Primarul, locanicii, oamenii de afaceri, preotul sau dascălul din sat, din oraşș... din capitala ţării, toţi vor fi în direct la TVR 3, televiziunea care UNEŞTE ROMÂNII LA SFATUL POPULAR!

Producător Ştefan Stănescu

(Reluare)
 
Despre pierderile economice globale cauzate de dezastre naturale, la

O nouă ediție "Forum Economic", a fost difuzată în direct de la ora 16.00, marți, 23 aprilie, la TVR3 și TVR Craiova. O emisiune realizată și ...

„Picătura de cultură”: Olimpia Coman-Sipeanu, o viață de artist, restaurator și pedagog

Bucuria de a dărui bucurie. Prima parte a reportajului dedicat Olimpiei Coman-Sipeanu se difuzează marți, 23 aprilie, de la ora 18:20, la TVR ...

15 ani fără Valeria Peter Predescu

15 ani fără Valeria Peter Predescu

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Vineri, 26 aprilie 2023, de la ora 15:00, la TVR 3, vă invităm să urmăriți o ediție cu totul specială a emisiunii "Cântec și Poveste".

 

#tvr3