loader
Foto

„Identitate Basarabia", cu proiectele Victoriei Nagy Vajda | VIDEO

Sâmbătă, 13 mai, de la ora 10.30, la TVR 3 ne-am întâlnit cu invitata emisiunii „Identitate Basarabia" - Victoria Nagy Vajda.

 

Identitate Basarabia

Victoria Nagy Vajda este licenţiată în Ştiinte Politice, cu un master în Afaceri Internaţionale şi cu activitatea de bază  într-o instituţie financiara a Uniunii Europene. O înşiruire de atribuţii care ar oferi confort şi calitatea vieţii oricui.

Dar protagonista noastră are altfel de demersuri, îşi pune întrebări şi caută soluţii. Orice proiect iniţiat de ea devine un manifest public.

Noi ne-am sincronizat programul cu Victoria într-un sfârşit de săptămână, pe care l-am împărţit cu cei doi fii ai ei: Hunor și Aron.

***

TVR Iași

Producător: Violeta Gorgos

13:30 Vine Cluju’ pe la noi

* Studioul teritorial Cluj

* Aceasta editie de sarbatoare a emisiunii "Vine Cluju’ pe la noi!" reprezintă o călătorie captivantă prin bogătia, autenticitatea si diversitatea cantecului romanesc.

Prezentator şi realizator Sergiu Vitalian Vaida

Producători: Radu Anghel, Radu Puşcaş

14:55 FILLER

*ABC-ul democratiei *Studioul teritorial Iaşi

*Personalități care expun o idee pe care o consideră crucială pentru înțelegerea politicii.

Producator Ovidiu Mihaiuc

 
De sărbători, Dăruiește Românie!

De sărbători, Dăruiește Românie!

publicat: sâmbătă, 04 mai 2024

Carmen Târnoveanu v-a așteptat alături de invitați speciali, în edițiile de sărbătoare ale emisiunii ”Dăruiește Românie!”, miercuri, 1 mai, de ...

„Măsura Iubirii este Jertfelnicia!

Pe TVR3, în transmisii directe de la Blaj și Cluj-Napoca, puteți urmări în fiecare zi, în perioada 2-7 mai, liturghiile oficiate în catedrale în ...

Pe „Drumul lui Leșe

Emisiunea „Drumul lui Leșe" a adus sâmbătă, 4 mai, pe TVR 3 de la ora 21.00, o nouă ediție în care Grigore Leşe a susținut un dialog de împăcare ...

 

#tvr3