loader
Foto

În 2 mai, la CULT@rt, o ediţie pentru cei cu spiritul tânăr

Serbăm Ziua Naţională a Tineretului, împreună cu invitatele lui Marius Constantinescu: Emma Zeicescu, realizatoarea şi prezentatoarea emisiunii Perfect Imperfect, de la TVR 1, şi Kristina Dragomir, designer de accesorii cu brand internaţional.

 

MARIUS CONSTANTINESCU
Cult@rt

Astăzi, aflăm secretele unui jurnalist cu priză la public şi intrăm în lumea unui designer care transformă în arta, capriciu, experiment şi declaraţie de stil unul dintre cele mai cunoscute accesorii: pălăria.

Tot astăzi, la CULT@rt, urmărim un interviu cu romancierul şi eseistul francez Pascal Bruckner, facem cunoştinţă cu tânăra mezzo-soprană Martiniana Antonie care a debutat la Opera Naţionala Română Iaşi în Bărbierul din Sevilla de Rossini şi urmărim un reportaj portret al unuia dintre cei mai importanţi artişti moderni români: Paul Neagu - cu lucrări expuse la Londra, Paris, Los Angeles şi Bucureşti.

În 2012, Paul Neagu a devenit primul artist din România cu o lucrare instalată într-un spaţiu public outdoor din Marea Britanie, in parcul londonez Islington (vezi foto).

 

11:00 Toţi împreună

* Studioul teritorial Timişoara/Craiova

*Magazin interetnic în limbile minorităţilor *Alte minorităţi

Producător Miodrag Obradov

12:50 Teleshopping-Publicitate

 
Colț de Rai pentru urșii bruni la Zărnești | VIDEO

Întreaga poveste a sanctuarului pentru urșii bruni la Zărnești dar și cum au ajuns vedete din toată lumea să îl viziteze descoperiți într-un nou ...

Provocările antreprenorilor mureșeni

Provocările antreprenorilor mureșeni

publicat: miercuri, 24 aprilie 2024

Vineri, 26 aprilie, de la ora 16:00, la TVR 3, aflăm la "Forum economic" care sunt provocările antreprenorilor mureșeni.

Dumitru Furdui, în spectacolul din Arhiva de Aur a TVR „Jurnalul unui nebun

Teatrul Naţional de Televiziune prezintă „Jurnalul unui nebun", de N. V. Gogol, miercuri, 24 aprilie, la TVR Cultural și duminică, 28 aprilie, la ...

 

#tvr3