loader
Foto

Galerie foto

În sezonul 5 ”Dăruieşte Românie!”, artiştii români sărbătoresc 25 de ani de TVRi

Carmen Târnoveanu ne-a pregătit pentru sezonul 5 ”Dăruieşte Românie!” o rețetă diversificată cu momente surprinzătoare și spectaculoase și ... neapărat, mărturisiri ale unei experienţe împreună, de 25 de ani. | VIDEO  

 

Carmen Târnoveanu
Dăruiește Românie!

De la artiști celebri de pe scena muzicii românești, dar și persoane-cheie din culisele ei, la actori consacrați sau aflați la început de drum în trupe de teatru independent, mentaliști, magicieni, acrobați, dansatori, în #sezonul5 ”Dăruieşte Românie!”, telespectatorii români de peste granițe vor descoperi, în seara de vineri, o felie generoasă dintr-o Românie în care se regăsesc şi din care sunt, oricând, gata să dăruiască.

Iubită în special de publicul din diaspora, ”Dăruieşte Românie!” aduce o gură de aer proaspăt și o doză autentică de "acasă" celor aflați departe de țară, însă nu doar lor.

"Până acum, Dăruiește Românie! a reușit să ne găsească împreună la sfârșit de săptămână, să îi adune pe toți românii din toate comunitățile românești din străinătate în jurul poveștilor adevărate, a amintirilor care ne răscolesc, dar mai ales în jurul bucuriilor simple", povestește Carmen Târnoveanu.

(w882)

Una dintre aparițiile de senzație ale emisiunii Dăruieşte Românie!, la debutul sezonului 5, a fost Alin Oprea, care mărturisește cu bucurie și entuziasm: "Anul acesta se împlinesc 25 de ani de Talisman și mărturisesc că am venit aici cu atâta drag, mai ales că e vorba de TVR Internațional, pentru că îmi amintesc de toate spectacolele din străinătate, din mijlocul românilor de-acolo. Doamne, ce vremuri frumoase, poate cele mai emoționante dintre cele pe care le-am trăit pe scenă, ca artist român."

(w882)

În 2020, TVR Internațional împlinește 25 ani de emisie, iar programul "Dăruiește Românie" a ajuns la cel de-al 5-lea sezon. Pâna acum, printre invitații din platou s-au numărat și artiștii cei mai iubiți de publicul internațional, precum Felicia Filip, Iris - Cristi Minculescu, Valter & Boro, Phoenix, Mirabela Dauer, Ștefan Stan, Adrian Daminescu, Dan Helciug, Alin Oprea, etc.

Moderator/realizator: Carmen Târnoveanu

Director de imagine: Emil Stan

Regizor tv: Manuela Apostol

Producător: Raluca Amzăr

***

Printre invitații ediției din 23 octombrie: Anymagical, Mihai Pocorschi, Vladimir Pocorschi, Natalia Barbu, Roxana Nemeş, Marius Mihalache, Arabela Nicolau

*

Urmăriți emisiunea ”Dăruiește Românie!” în fiecare vineri seară, de la ora 21, pe TVR Internațional și TVR Moldova, dar și online pe platforma TVR+.

 

 

0:00 Se întâmplă acum

Producător Miruna Moraru

1:55 Art pass

* Emisiune dedicată vieţii culturale externe; sunt prezentate expoziţii, concerte, spectacole, muzee, festivaluri, tradiţii, urbanism şi alte subiecte legate de zona culturală internaţională.

Producător Miruna Moraru

 
Popasuri folclorice: Împreună pentru patrimoniul cultural

Sâmbătă 4 februarie, vă invităm de la ora 16.00 pe TVR3 să revedeți ediția " Urme ale trecutului – Meșteșugul olăritului".

Școala de acasă - Hundorf, la Noaptea Albă a Galeriilor Târgu Mureș

"Picătura de cultură" de la TVR3 ne propune vineri, 3 februarie, de la ora 13:30, o plimbare în expoziția intitulată „Acasă: o lume între uitare ...

Volei din Liga Campionilor şi din campionatul intern, la TVR

Săptămână dedicată voleiului la postul public. Televiziunea Română transmite 5 meciuri de volei în perioada 1-5 februarie: 3 partide din ...