loader
Foto

Galerie foto

În sezonul 5 ”Dăruieşte Românie!”, artiştii români sărbătoresc 25 de ani de TVRi

Carmen Târnoveanu ne-a pregătit pentru sezonul 5 ”Dăruieşte Românie!” o rețetă diversificată cu momente surprinzătoare și spectaculoase și ... neapărat, mărturisiri ale unei experienţe împreună, de 25 de ani. | VIDEO  

 

Carmen Târnoveanu
Dăruiește Românie!

De la artiști celebri de pe scena muzicii românești, dar și persoane-cheie din culisele ei, la actori consacrați sau aflați la început de drum în trupe de teatru independent, mentaliști, magicieni, acrobați, dansatori, în #sezonul5 ”Dăruieşte Românie!”, telespectatorii români de peste granițe vor descoperi, în seara de vineri, o felie generoasă dintr-o Românie în care se regăsesc şi din care sunt, oricând, gata să dăruiască.

Iubită în special de publicul din diaspora, ”Dăruieşte Românie!” aduce o gură de aer proaspăt și o doză autentică de "acasă" celor aflați departe de țară, însă nu doar lor.

"Până acum, Dăruiește Românie! a reușit să ne găsească împreună la sfârșit de săptămână, să îi adune pe toți românii din toate comunitățile românești din străinătate în jurul poveștilor adevărate, a amintirilor care ne răscolesc, dar mai ales în jurul bucuriilor simple", povestește Carmen Târnoveanu.

(w882)

Una dintre aparițiile de senzație ale emisiunii Dăruieşte Românie!, la debutul sezonului 5, a fost Alin Oprea, care mărturisește cu bucurie și entuziasm: "Anul acesta se împlinesc 25 de ani de Talisman și mărturisesc că am venit aici cu atâta drag, mai ales că e vorba de TVR Internațional, pentru că îmi amintesc de toate spectacolele din străinătate, din mijlocul românilor de-acolo. Doamne, ce vremuri frumoase, poate cele mai emoționante dintre cele pe care le-am trăit pe scenă, ca artist român."

(w882)

În 2020, TVR Internațional împlinește 25 ani de emisie, iar programul "Dăruiește Românie" a ajuns la cel de-al 5-lea sezon. Pâna acum, printre invitații din platou s-au numărat și artiștii cei mai iubiți de publicul internațional, precum Felicia Filip, Iris - Cristi Minculescu, Valter & Boro, Phoenix, Mirabela Dauer, Ștefan Stan, Adrian Daminescu, Dan Helciug, Alin Oprea, etc.

Moderator/realizator: Carmen Târnoveanu

Director de imagine: Emil Stan

Regizor tv: Manuela Apostol

Producător: Raluca Amzăr

***

Printre invitații ediției din 23 octombrie: Anymagical, Mihai Pocorschi, Vladimir Pocorschi, Natalia Barbu, Roxana Nemeş, Marius Mihalache, Arabela Nicolau

*

Urmăriți emisiunea ”Dăruiește Românie!” în fiecare vineri seară, de la ora 21, pe TVR Internațional și TVR Moldova, dar și online pe platforma TVR+.

 

 

9:00 Ziua buna de la Iasi

*Studioul teritorial Iaşi(simultan TVR Iasi)

*Unim romanii peste Prut

Moderatori Raluca Aftene & Laura Lucescu

Producător Gabriela Baiardi

Transmisiune directă

9:55 Teleshopping-Publicitate

 
Colț de Rai pentru urșii bruni la Zărnești | VIDEO

Întreaga poveste a sanctuarului pentru urșii bruni la Zărnești dar și cum au ajuns vedete din toată lumea să îl viziteze descoperiți într-un nou ...

Provocările antreprenorilor mureșeni

Provocările antreprenorilor mureșeni

publicat: miercuri, 24 aprilie 2024

Vineri, 26 aprilie, de la ora 16:00, la TVR 3, aflăm la "Forum economic" care sunt provocările antreprenorilor mureșeni.

Dumitru Furdui, în spectacolul din Arhiva de Aur a TVR „Jurnalul unui nebun

Teatrul Naţional de Televiziune prezintă „Jurnalul unui nebun", de N. V. Gogol, miercuri, 24 aprilie, la TVR Cultural și duminică, 28 aprilie, la ...

 

#tvr3