loader
Foto

Întâlnire memorabilă cu magicianul Andrei Gârjob la TVR 3

În emisiunea “Dăruiește Românie!”, magicianul Andrei Gârjob i-a supus pe artiştii invitaţi la teste  de magie.

 

Carmen Târnoveanu
Dăruiește Românie!

De fiecare dată când pregătesc numere de magie, îmi caut şi persoanele potrivite care să mă ajute să le pun în aplicare. De regulă, acestea sunt cele care nu par a avea curaj sau încredere şi, aproape de fiecare dată, asta face ca MAGIA să se întâmple, spune Andrei Gârjob.

(w882) scena

În emisiunea Dăruiește Românie!, magicianul Andrei Gârjob a făcut echipă cu artista Silvia Dumitrescu.

Filosofia care-l reprezintă cel mai bine pe Andrei Gârjob este: „Fiecare om este menit să facă ceva anume pe lumea asta. Este datoria mea față de restul să fiu un magician excelent. Găsește ceea ce este al tău și devino cel mai bun. Fără scuze.”

(w882) magician 2

Întrebat care ar fi sfatul pe care l-ar da cuiva care-și dorește să devină magician, Andrei Gârjob răspunde: „Bă, ești sigur?” Mulţi se întreabă cât de greu e să ajungi magician, să faci asta ca pe un job full time. Andrei Gârjob spune că: poți să cumperi o trusă din supermarket, înveți cele două pagini de instrucțiuni și poți să faci trucuri. Însă, ca să faci magie este nevoie de mulți ani de scenarii scrise, numere exersate și sute de ore în fața publicului, toate sunt parte din procesul de a deveni magician. Am investit peste 17 ani până acum și pot spune că a fost provocator să-mi asum statutul de magician. Dar în ceea ce mă privește, nu a existat niciodată o altă opțiune după ce am văzut primul efect de magie.

(w882)

Începând din acest sezon, în emisiunea Dăruiește Românie!, pentru prima dată într-un format de divertisment, vom descoperi artiști fie consacrati, fie tineri pe drumul carierei, cu talent și speranta în fața orizontului fabulous numit scenă, recunoscuți, îndeosebi, în orașele în care își trăiesc arta, dar care, mulți dintre ei, abia acum, vor descoperi bucuria întâlnirii cu publicul larg, bucuria întâlnirii cu dumneavoastră, telespectatorii TVR 3.

***

Foto credit: Mihaela Petre

Realizator: Carmen Târnoveanu

Regizor tv : Manuela Apostol

0:00 Se întâmplă acum

Producător Miruna Moraru

1:55 Art pass

* Emisiune dedicată vieţii culturale externe; sunt prezentate expoziţii, concerte, spectacole, muzee, festivaluri, tradiţii, urbanism şi alte subiecte legate de zona culturală internaţională.

Producător Miruna Moraru

 
Popasuri folclorice: Împreună pentru patrimoniul cultural

Sâmbătă 4 februarie, vă invităm de la ora 16.00 pe TVR3 să revedeți ediția " Urme ale trecutului – Meșteșugul olăritului".

Școala de acasă - Hundorf, la Noaptea Albă a Galeriilor Târgu Mureș

"Picătura de cultură" de la TVR3 ne propune vineri, 3 februarie, de la ora 13:30, o plimbare în expoziția intitulată „Acasă: o lume între uitare ...

Volei din Liga Campionilor şi din campionatul intern, la TVR

Săptămână dedicată voleiului la postul public. Televiziunea Română transmite 5 meciuri de volei în perioada 1-5 februarie: 3 partide din ...