loader
Foto

Irninis Miricioiu vă invită să descoperiţi momente unice "Din arhiva TVR"

"Din arhiva TVR" este o emisiune  pe care o puteți urmări sâmbăta de la ora 20.00, la TVR3.

 

Din arhiva TVR

Emisiunea "Din arhiva TVR" vă invită în noul sezon la întâlniri memorabile cu oameni excepţionali, oameni care au lăsat ceva în urma lor, în teatru, în artă, în literatură, în muzică, în toate domeniile culturale, în general.

"Dacă mă gândesc puţin la simbolismul cifrei 7, ea corespunde celor 7 zile ale săptămânii, celor 7 planete, celor 7 trepte ale desăvârşirii, celor 7 sfere sau trepte cereşti, celor 7 ramuri ale copacului cosmic, dar şi celor 7 culori ale curcubeului şi celor 7 note ale gamei muzicale. Reprezintă numărul încheierii şi al reînnoirii ciclice. Şi iată că pentru mine şi emisiunea Din arhiva TVR, acum, începe un nou ciclu", mărturiseşte Irninis Miricioiu, moderatorul şi producătorul emisiunii.

(w500) Irninis DI

Noul sezon al emisiunii Din arhiva TVR va aduce în faţa dumneavoastră un strop de cultură, însă acel strop fără de care viaţa noastră ar fi lipsită de substanţă. Şi nu în ultimul rând, momente memorabile din Arhiva de Aur a Televiziunii Române, acest depozitar al amintirilor care face timpul să curgă înapoi, alunecând, aşa cum spunea Cella Serghi, pe firul de păianjen al memoriei.

Este onorant pentru TVR 3 faptul că în noul sezon al emisiunii "Din arhiva TVR", plecăm la drum cu un partener de nădejde: Muzeul Naţional Cotroceni, prestigioasa instituţie de cultură care va fi gazdă pentru întâlnirile memorabile spre care vă invităm.

(w882) MNC arhiva

***

Moderator şi producător: Irninis Miricioiu

Regizor tv: Manuela Apostol

0:00 Se întâmplă acum (R)

* Este analiza situaţiei economice cu impactul ei social. Este dezbaterea subiectelor fierbinţi ale zilei. Este dialogul necenzurat prin care românii sunt ascultaţi de televiziunea lor naţională. Este emisiunea celor mulţi, la care cei care intră în direct devin reporterii, redactorii şi invitaţii unui talk show… pe bune! Un brand lansat de TVR acum 23 de ani revine în casele românilor, la ei acasă… la TVR 3, televiziunea care UNEŞTE ROMÂNII!

Moderator Tudor Barbu

Producător Miruna Moraru

(Reluare)

1:50 Art pass

* Emisiune dedicată vieţii culturale externe; sunt prezentate expoziţii, concerte, spectacole, muzee, festivaluri, tradiţii, urbanism şi alte subiecte legate de zona culturală internaţională.

Producător Miruna Moraru

 
„Picătura de cultură”: Olimpia Coman-Sipeanu, o viață de artist, restaurator și pedagog | VIDEO

Bucuria de a dărui bucurie. Prima parte a reportajului dedicat Olimpiei Coman-Sipeanu s-a difuzat marți, 23 aprilie, de la ora 18:20, la TVR ...

Muzică populară în programele de Paști de la TVR3

Muzică populară în programele de Paști de la TVR3

publicat: vineri, 26 aprilie 2024

TVR3 vă propune să înveseliți mesele de sărbătoare cu muzică din toate zonele folclorice ale țării. De duminică, 5 mai, de la ora prânzului, când ...

„Măsura Iubirii este Jertfelnicia!

Pe TVR3, în transmisii directe de la Blaj și Cluj-Napoca, puteți urmări în fiecare zi, în perioada 2-7 mai, liturghiile oficiate în catedrale în ...

 

#tvr3