loader
Foto

Galerie foto

Joi, la TVR 3, urmăriţi doi invitaţi speciali şi argumente pentru lectură

La Arte, carte şi capricii, în 4 octombrie, de la ora 21.00, într-o ediţie în care Radu Nechit stă de vorbă cu criticul şi istoricul de teatru Doina Papp şi cu regizorul Dinu Tănase

 

Arte, carte şi capricii

În 4 octombrie, la Arte, carte şi capricii, aveţi parte de subiecte unul şi unul, doi invitaţi speciali şi argumente pentru lectură.

Virgil Diaconescu a stat de vorbă cu "Il maestro", bijutierul italian Fabrizio Aquafresca - unul dintre cei mai căutaţi profesori din lume în arta modelării metalului.

Sala de Marmură a Cercului Militar Naţional din Bucureşti a găzduit prima ediţie a Galei Premiilor Fundaţiei Culturale „Augustin Buzura”. Fundaţia şi-a propus să acorde anual trei distincţii  decernate în urma evaluării competente a unui juriu de specialitate.

Toată lumea a citit ”De veghe în lanul de secară” şi, pe de altă parte, are o imagine oarecum enigmatică despre autorul romanului. Cum era cu adevărat Salinger încearcă să descifreze Tudor Călin Zarojanu în rubrica De ce-aş citi?

Hoţul de mărgăritare a avut întâlnirea oficială cu… publicul. Montarea în regia Amaliei Ciolan a deschis stagiunea de toamna la Teatrul Stela Popescu. Spectacolul aduce în prim-plan două dimensiuni fundamentale ale creştinismului: dragostea şi generozitatea.

La sfârlşit de săptămână, vă invităm la… film. Şi, dacă fiecare ieşire la cinema cu prietenii sau cu familia stârneşte de multe ori discuţii aprinse despre filmul pe care aţi dori să îl vedeţi, avem soluţia perfectă: Festivalul Internaţional de Film de Animaţie ANIMEST. Ajuns la cea de-a 13-a ediţie, evenimentul va propune proiecţii speciale, filme de animaţie premiate, muzica şi, nu în ultimul rând, o explozie de creativitate.

În plus, aflaţi de la criticul şi istoricul de teatru Doina Papp, invitată în studioul Arte, carte şi capricii, de ce trebuie să vedeţi comedie la Galaţi, iar regizorul Dinu Tănase, cel de-al doilea invitat al emisiunii, ne invită la... film independent românesc.

7:00 Telematinal

(I) (simultan TVR Moldova)

Moderatori: Anatol Guzic, Alexandrina Vrîncean

Producător Luminița Popa

Transmisiune directă

7:55 FILLER

*ABC-ul democratiei *Studioul teritorial Iaşi

*Personalități care expun o idee pe care o consideră crucială pentru înțelegerea politicii.

* Dan Berinde

Producator Ovidiu Mihaiuc

 
Provocările antreprenorilor mureșeni

Provocările antreprenorilor mureșeni

publicat: miercuri, 24 aprilie 2024

Vineri, 26 aprilie, de la ora 16:00, la TVR 3, aflăm la "Forum economic" care sunt provocările antreprenorilor mureșeni.

Dumitru Furdui, în spectacolul din Arhiva de Aur a TVR „Jurnalul unui nebun

Teatrul Naţional de Televiziune prezintă „Jurnalul unui nebun", de N. V. Gogol, miercuri, 24 aprilie, la TVR Cultural și duminică, 28 aprilie, la ...

Despre pierderile economice globale cauzate de dezastre naturale, la

O nouă ediție "Forum Economic", a fost difuzată în direct de la ora 16.00, marți, 23 aprilie, la TVR3 și TVR Craiova. O emisiune realizată și ...

 

#tvr3