loader
Foto

"L.egal 100%", vineri la TVR 3

Vineri, 26 noiembrie, de la ora 15.30, la TVR 3,  Loredana Corchiș vă invită să urmăriți o nouă ediție a emisiunii "L.egal 100%" cu tema: “Impozitarea vânzărilor de pe platformele de mică publicitate”.

 

Loredana Corchiș
L.egal 100%

Invitatul ediției este avocatul Ciprian Păun care ne prezintă obligațiile celor care desfășoară activitatea de vânzare pe platformele specializate în mod regulat și continuu în scopul de a obține venituri. De asemenea, în această ediție aflăm ce riscă cei care nu se înregistrează la Registrul Comerțului și la autoritatea fiscală competentă.

Avocatul va răspunde și întrebărilor venite din partea telespectatorilor și le oferă acestora câteva sfaturi juridice utile în demersurile dumnealor!

Loredana Corchiș - jurnalist TVR Cluj

4:00 Toţi împreună (R)

* Producător Bartha Ágnes

(Reluare)

5:55 Art pass

* Emisiune dedicată vieţii culturale externe; sunt prezentate expoziţii, concerte, spectacole, muzee, festivaluri, tradiţii, urbanism şi alte subiecte legate de zona culturală internaţională.

Producător Miruna Moraru

 
Despre pierderile economice globale cauzate de dezastre naturale, la

O nouă ediție "Forum Economic", a fost difuzată în direct de la ora 16.00, marți, 23 aprilie, la TVR3 și TVR Craiova. O emisiune realizată și ...

„Picătura de cultură”: Olimpia Coman-Sipeanu, o viață de artist, restaurator și pedagog

Bucuria de a dărui bucurie. Prima parte a reportajului dedicat Olimpiei Coman-Sipeanu se difuzează marți, 23 aprilie, de la ora 18:20, la TVR ...

15 ani fără Valeria Peter Predescu

15 ani fără Valeria Peter Predescu

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Vineri, 26 aprilie 2023, de la ora 15:00, la TVR 3, vă invităm să urmăriți o ediție cu totul specială a emisiunii "Cântec și Poveste".

 

#tvr3