loader
Foto

L.egal 100%: Tehnici secrete de anchetă

În ediția din 28 ianuarie de pe TVR3,  de la ora 15.30, "L.egal 100%" îl are invitat pe avocatul Ionel Manole într-o discuție despre tehnicile secrete de anchetă și drepturile persoanei interogate.

 

Loredana Corchiș
L.egal 100%

Procurorii și polițiștii apelează deseori la anumite tehnici pentru a obține declarații care să le susțină acuzarea, adică folosesc tehnici secrete de anchetă.

Care sunt acestea și cum trebuie să procedăm în ipostaza de persoana interogată, aflăm vineri, 28 ianuarie, de la ora 15.30, de la avocatul Ionel Manole, în emisiunea L.egal 100%.

***

La TVR 3, în fiecare vineri, de la ora 15.30.

Emisiunea L.EGAL 100% este una informativă și are drept scop să le prezinte cetățenilor drepturile și obligațiile pe care le au, descifrarea actelor normative şi aflarea modului de a evita încălcarea drepturilor.

4:00 Toţi împreună (R)

* Producător Bartha Ágnes

(Reluare)

5:55 Art pass

* Emisiune dedicată vieţii culturale externe; sunt prezentate expoziţii, concerte, spectacole, muzee, festivaluri, tradiţii, urbanism şi alte subiecte legate de zona culturală internaţională.

Producător Miruna Moraru

 
Despre pierderile economice globale cauzate de dezastre naturale, la

O nouă ediție "Forum Economic", a fost difuzată în direct de la ora 16.00, marți, 23 aprilie, la TVR3 și TVR Craiova. O emisiune realizată și ...

„Picătura de cultură”: Olimpia Coman-Sipeanu, o viață de artist, restaurator și pedagog

Bucuria de a dărui bucurie. Prima parte a reportajului dedicat Olimpiei Coman-Sipeanu se difuzează marți, 23 aprilie, de la ora 18:20, la TVR ...

15 ani fără Valeria Peter Predescu

15 ani fără Valeria Peter Predescu

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Vineri, 26 aprilie 2023, de la ora 15:00, la TVR 3, vă invităm să urmăriți o ediție cu totul specială a emisiunii "Cântec și Poveste".

 

#tvr3