loader
Foto

"L.egal 100%": amprenta dreptului penal

Vineri, 4 februarie, de la ora 15.30, la TVR 3 a fost difuzată o nouă ediție a emisiunii "L.egal 100%".

 

Loredana Corchiș
L.egal 100%

Invitatul Loredanei Corchiș, avocatul Alexandru Rîșniță, specialist al dreptului penal, aduce în atenția publicului, în ediția de săptămâna aceasta a emisiunii "L.egal 100%", subiecte precum:

  • politica penală din România
  • interceptările WhatsApp
  • pensionarea magistraților.

***

La TVR 3, în fiecare vineri, de la ora 15.30.

Emisiunea L.EGAL 100% este una informativă și are drept scop să le prezinte cetățenilor drepturile și obligațiile pe care le au, descifrarea actelor normative şi aflarea modului de a evita încălcarea drepturilor.

15:00 Sport maxim

*Studioul teritorial Craiova

* Emisiunea « SPORT MAXIM » îşi propune să dezvăluie telespectatorilor performanţele sportive din regiunea Olteniei, şi totodată pe cei care, unii ştiuţi, alţii neştiuţi, au contribuit ca partea aceasta de ţară să fie una dintre cele mai bogate în rezultate de excepţie, pe plan regional, naţional şi internaţional. Nu întâmplător Oltenia a dat de-a lungul anilor performeri de nivel european sau mondial la majoritatea ramurilor sportive, iar Craiova este recunoscută pe plan naţional drept locul în care fotbalul este a doua religie.

Producător , moderator Valentin Pribeanu

Transmisiune în regim de direct

16:00 Nutri Info

*Studioul teritorial Tg.Mures

*Producător Simona Boanta

 
Gheorghe Roșoga - „Vorbe de duh, povestiri cu tâlc”

Cartea interpretului Gheorghe Roșoga și cariera lui artistică sunt subiectele reportajului din ediția „Lumea de aproape" de marți, 23 aprilie, de ...

Dumitru Furdui, în spectacolul din Arhiva de Aur a TVR „Jurnalul unui nebun

Teatrul Naţional de Televiziune prezintă „Jurnalul unui nebun", de N. V. Gogol, miercuri, 24 aprilie, la TVR Cultural și duminică, 28 aprilie, la ...

Matematica în universul adolescenței, un exercițiu propus în „Lumea de aproape

Miercuri, 24 aprilie, de la ora 17.30, pe TVR3 puteți urmări un reportaj pregătit de TVR Iași, despre întrecerile, problemele și mizele elevilor.

 

#tvr3