loader
Foto

L.egal 100%: Concurența neloială în domeniul transporturilor

Săptămâna aceasta, în emisiunea ”L.egal 100%”, aflăm cum se manifestă concurența neloială în domeniul transporturilor. Vineri, 11 februarie, de la ora 15.30, la TVR3.

 

Loredana Corchiș
L.egal 100%

În România disputele în acest domeniu sunt destul de des întâlnite. Descoperim cum arată clauza de neconcurență și care este instanța competentă să soluționeze astfel de litigii. Telespectatorii vor afla, de asemenea, care sunt faptele de concurență neloială care constituie infracțiuni și care dintre aceste fapte sunt doar contravenții. Totodată, aflăm de la specialistul invitat în platou și care este valoarea amenzilor în astfel de cazuri. Consiliul Concurenței are un rol important care va fi detaliat in cadrul acestei ediții.

Invitatul Loredanei Corchiș, avocatul Radu Negru va răspunde, așadar, acestor întrebări și va prezenta un caz concret în legătură cu care a făcut demersuri până la Înalta Curte de Casație și Justiție.

***

La TVR 3, în fiecare vineri, de la ora 15.30.

Emisiunea L.EGAL 100% este una informativă și are drept scop să le prezinte cetățenilor drepturile și obligațiile pe care le au, descifrarea actelor normative şi aflarea modului de a evita încălcarea drepturilor.


18:00 Se întâmplă acum

* Este analiza situaţiei economice cu impactul ei social. Este dezbaterea subiectelor fierbinţi ale zilei. Este dialogul necenzurat prin care românii sunt ascultaţi de televiziunea lor naţională. Este emisiunea celor mulţi, la care cei care intră în direct devin reporterii, redactorii şi invitaţii unui talk show… pe bune! Un brand lansat de TVR acum 23 de ani revine în casele românilor, la ei acasă… la TVR 3, televiziunea care UNEŞTE ROMÂNII!

Moderator Tudor Barbu

Producător Miruna Moraru

Transmisiune directă

19:55 Art pass

* Emisiune dedicată vieţii culturale externe; sunt prezentate expoziţii, concerte, spectacole, muzee, festivaluri, tradiţii, urbanism şi alte subiecte legate de zona culturală internaţională.

Producător Miruna Moraru

 
„Picătura de cultură”: Olimpia Coman-Sipeanu, o viață de artist, restaurator și pedagog | VIDEO

Bucuria de a dărui bucurie. Prima parte a reportajului dedicat Olimpiei Coman-Sipeanu s-a difuzat marți, 23 aprilie, de la ora 18:20, la TVR ...

Muzică populară în programele de Paști de la TVR3

Muzică populară în programele de Paști de la TVR3

publicat: vineri, 26 aprilie 2024

TVR3 vă propune să înveseliți mesele de sărbătoare cu muzică din toate zonele folclorice ale țării. De duminică, 5 mai, de la ora prânzului, când ...

„Măsura Iubirii este Jertfelnicia!

Pe TVR3, în transmisii directe de la Blaj și Cluj-Napoca, puteți urmări în fiecare zi, în perioada 2-7 mai, liturghiile oficiate în catedrale în ...

 

#tvr3