loader
Foto

Proceduri pentru soluționarea conflictelor în cadrul unei societăți

Vineri, 17 iunie, de la ora 15:30, pe TVR3, Loredana Corchiș vă așteaptă cu noi subiecte la ”L.egal 100%”.

 

Loredana Corchiș
L.egal 100%

“Neînțelegerile între asociații unei societăți cu răspundere limitată pot duce chiar la pierderea profitabilității societății. Având în vedere caracterul lor frecvent și impactul pe care îl au asupra voinței societare, legiuitorul a reglementat prin Legea nr. 31/1990, așa numită lege a societăților, anumite proceduri pe care asociații le pot urma în vederea soluționării conflictelor existente.”

În cazul în care nu se optează pentru soluția retragerii asociatului din societate, se poate pune în discuție dizolvarea societății pe cale judiciară.

Domnul avocat Ciprian Păun, invitat în emisiunea L.egal 100%, ne oferă mai multe detalii despre etapele acestei proceduri.

***

În emisiunea LEGAL 100% descifrăm actele normative, aflăm cum evităm încălcarea drepturilor noastre şi desluşim cele mai bune căi pentru rezolvarea unor probleme şi căror instituţii trebuie să ne adresăm.

16:00 Forum economic

*Studioul teritorial Tg.Mureş

*Dezbatem principalele subiecte economice ale momentului. Punem întrebări, căutăm răspunsuri și soluții la probleme și situații care ne interesează pe toți. Discutăm cu economiști, antreprenori , specialiști în diverse domenii care influențează economia și calitatea vieții, dar și cu autorități.

Producător Andrada Gorog

16:55 Teleshopping-Publicitate

 
Gheorghe Roșoga - „Vorbe de duh, povestiri cu tâlc”

Cartea interpretului Gheorghe Roșoga și cariera lui artistică sunt subiectele reportajului din ediția „Lumea de aproape" de marți, 23 aprilie, de ...

Matematica în universul adolescenței, un exercițiu propus în „Lumea de aproape

Miercuri, 24 aprilie, de la ora 17.30, pe TVR3 puteți urmări un reportaj pregătit de TVR Iași, despre întrecerile, problemele și mizele elevilor.

Disbioza, ediție specială

Disbioza, ediție specială "NutriInfo"

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Disbioza, un cuvânt mic, dar cu impact uriaș în sănătatea noastră. Este momentul să îi acordăm atenția cuvenită. Nu rata ediția specială ...

 

#tvr3