loader
Foto

La CULT@rt ne pregătim de weekend

Joi, 3 mai şi vineri, 4 mai, de la ora 22.00, la TVR 3, Marius Constantinescu discută cu invitaţii săi despre nevoia noastră pentru modele pozitive, pentru armonia cu sufletul şi pentru emoţiile create şi transmise publicului de marii noştri actori.

 

MARIUS CONSTANTINESCU
Cult@rt

Invitaţii ediţiei de joi sunt Nicoleta Talpeş, producător şi regizor al documentarului “Zece” şi Gena Rusu, consultant FENG SHUI.

Documentarul Zece este o producţie independentă, prima parte dintr-o serie de documentare care prezintă portretul unei societăţi în schimbare. De ce este nevoie de modele pozitive într-o societate? Ce ne face să ne asumăm riscuri şi cum apar liderii? Cum arată o Românie ideală? Acestea sunt doar câteva dintre întrebarile la care filmul Zece răspunde, lăsând în acelaşi timp loc de gândire.

Tot joi, Marius Constantinescu află pentru noi de la Gena Rusu, consultant Feng Shu mici secrete despre cum să avem o locuinţă în armonie cu sufletul. Unde îţi pui oglinda pentru a te reflecta pe tine, cel adevărat, nu pentru a emite unde de energie negativă, cum se poziţionează patul în raport cu punctele cardinale, ce plante păstrăm în apartament şi pe care le dăm afară...

Vineri, în ultima ediţie a săptămânii este una eveniment, încărcată de emoţie, în care moderatorul Marius Constantinescu are plăcerea de a avea în studio doi invitaţi, nume de referinţă ale teatrului românesc: Ileana Stana Ionescu şi Emil Boroghină.

Alături de mărturisirile emoţionante ale îndrăgitei actriţe care şi-a pus întreaga viaţă în slujba publicului, vom afla informaţii şi despre  cea de-a unsprezecea ediţie a Festivalului Internaţional Shakespeare de la Craiova – direct de la directorul său fondator, actorul Emil Boroghină.

 

 

 

15:00 Cântec şi poveste

*Studioul teritorial Cluj

*Este o poveste a lumii satului transilvănean exprimată în gânduri şi poveşti ale celor mai importante nume ale folclorului din zonă. Cântecul şi povestea se împletesc într-un autentic stil tradiţional.

*In memoriam Valeria Peter Predescu, 15 ani de la plecarea spre veșnicie

Prezentator Alexandru Pugna

Producător Radu Anghel

16:00 Forum economic

*Studioul teritorial Tg.Mureş

*Dezbatem principalele subiecte economice ale momentului. Punem întrebări, căutăm răspunsuri și soluții la probleme și situații care ne interesează pe toți. Discutăm cu economiști, antreprenori , specialiști în diverse domenii care influențează economia și calitatea vieții, dar și cu autorități.

*Provocările antreprenorilor, invitat Cosmin Pop, antreprenor

Producător Andrada Gorog

 
„Picătura de cultură”: Olimpia Coman-Sipeanu, o viață de artist, restaurator și pedagog | VIDEO

Bucuria de a dărui bucurie. Prima parte a reportajului dedicat Olimpiei Coman-Sipeanu s-a difuzat marți, 23 aprilie, de la ora 18:20, la TVR ...

Muzică populară în programele de Paști de la TVR3

Muzică populară în programele de Paști de la TVR3

publicat: vineri, 26 aprilie 2024

TVR3 vă propune să înveseliți mesele de sărbătoare cu muzică din toate zonele folclorice ale țării. De duminică, 5 mai, de la ora prânzului, când ...

„Măsura Iubirii este Jertfelnicia!

Pe TVR3, în transmisii directe de la Blaj și Cluj-Napoca, puteți urmări în fiecare zi, în perioada 2-7 mai, liturghiile oficiate în catedrale în ...

 

#tvr3