loader
Foto

La TVR 3, numeroase emisiuni consacrate revin cu noi ediţii

Din această săptămână, Regional cafe, Cap de afiş, Tableta de sănătate, Cântec şi poveste, Ediţia de vest, Arena, Dincolo de sport, Impact, Oltenia la zi, Picătura de cultură, Oraşul în direct şi Cu cărţile pe faţă vă aşteaptă cu ediţii în premieră.

 

Oraşul în direct
Cu cărțile pe față
Picătura de cultură
Oltenia la zi
Dincolo de sport
Ediţia de vest
Cântec și poveste
Tableta de sănătate
Cap de Afiş
Regional Cafe
Arena

Din 3 noiembrie, fiecare staţie locală a Televiziunii Române vă spune „Bună dimineaţa!” la Regional Cafe, pe TVR 3, de luni până vineri, de la ora 8:00 la 9:00.

Tot de luni până vineri, de la ora 18:00, studiourile teritoriale ale TVR vă prezintă ediţii noi din emisiunea Cap de afiş.

De la ora 19:00, telespectatorii TVR 3 au parte de Tableta de sănătate, care se difuzează de luni până vineri.

Nu în ultimul rând, Cântec şi poveste vă aduce bună dispoziţie în fiecare seară, de luni până vineri, începând cu ora 20:00.

Luni, de la ora 17:00, colegii de la Timişoara vă aşteaptă cu noutăţi la Ediţia de vest, iar de la ora 22:00, Lucian Lucescu de la TVR Iaşi vă învită în Arenă.

Marţi, de la ora 22:00, este programată emisiunea Dincolo de sport, realizată de Studioul teritorial Cluj.

Miercuri de la ora 17:00, la TVR 3 puteţi urmări din nou emisiunea Impact de la TVR Iaşi.

Joia, tot de la ora 17:00, este programată emisiunea Oltenia la zi. De asemenea, joia, de la ora 22:00, colegii de la Tîrgu Mureş ne propun ediţii noi din Picătura de cultură.

Vineri, de la ora 17:00 avem Oraşul în direct, de la studioul teritorial din Tîrgu Mureş, iar de la ora 22:00 este programată emisiunea Cu cărţile pe faţă, realizată la Craiova.

1:50 Art pass

* Emisiune dedicată vieţii culturale externe; sunt prezentate expoziţii, concerte, spectacole, muzee, festivaluri, tradiţii, urbanism şi alte subiecte legate de zona culturală internaţională.

Producător Miruna Moraru

2:00 La sfatul popular (R)

* Cine are pe telefon Skype, Zoom sau TiK ToK...ATENŢIE! Căutaţi emisiunea asta! Viaţa unei comune sau a unui oraş pusă în lumina unei noi abordări, unice în peisajul media: ce are, ce face, ce pierde şi ce câştigă omul trăind în locul în care trăieşte! Modernizarea drumurilor, abandonul şcolar, folclor şi tradiţii păstrate, locurile de muncă pierdute şi plecarea în bejania ”diasporei”, şcoli cu wc-ul în fundul curţii şi proiecte de investiţii aducătoare de pâine pe masa românului... talente nedescoperite şi valori recunoscute de toţi. Primarul, locanicii, oamenii de afaceri, preotul sau dascălul din sat, din oraşș... din capitala ţării, toţi vor fi în direct la TVR 3, televiziunea care UNEŞTE ROMÂNII LA SFATUL POPULAR!

Producător Ştefan Stănescu

(Reluare)
 
„Dăruiește Românie!

Carmen Târnoveanu și invitații săi celebrează peste 40 de ani de eleganță, discreție și profesionalism, care se înscriu în activitatea artistică ...

Colț de Rai pentru urșii bruni la Zărnești | VIDEO

Întreaga poveste a sanctuarului pentru urșii bruni la Zărnești dar și cum au ajuns vedete din toată lumea să îl viziteze descoperiți într-un nou ...

Provocările antreprenorilor mureșeni

Provocările antreprenorilor mureșeni

publicat: miercuri, 24 aprilie 2024

Vineri, 26 aprilie, de la ora 16:00, la TVR 3, aflăm la "Forum economic" care sunt provocările antreprenorilor mureșeni.

 

#tvr3