loader
Foto

Viitorul înseamnă educație: Provocări ale vieții de părinte, în „Lumea de aproape"

Părinții și profesorii, aliați în creșterea copiilor, în fața provocărilor lumii de astăzi: o ediție a emisiunii „Lumea de aproape", cu mai multe răspunsuri și sugestii pe această temă, s-a difuzat marți, 14 mai, de la ora 17.30, pe TVR3.

 

Lumea de aproape

Copiii pot crește frumos și armonios dacă legătura cu părinții și dascălii lor este una consolidată și care corespunde  provocărilor societății moderne. De aceea, este important să se creeze o  comunitate de părinți care împreună cu profesorii să coopereze într-un  cadru bine informat și adaptat contextului social dinamic și plin de provocări.

Cum se pot realiza toate acestea? Am primit răspunsuri și soluții de la specialiști în educație și psihologie, reuniți la Craiova în cadrul conferinței „ParentingNet”, protagoniști în reportajul difuzat în emisiunea „Lumea de aproape".

***

TVR Craiova

Producător: Simona Carauleanu

7:00 Satul meu

* Studioul teritorial Iasi

* Dronele de la Golăești

Drone, utilaje care sunt în plantații și se conduc din birou sau aplicații cu care putem să măsurăm temperaturile în câmp. Sunt doar câteva exemple pe care tehnica modernă le pune la dispoziția agricultorilor. Unii dintre ei au participat la Golăești, în județul Iași, la o lecție demonstrativă și au aflat cum pot combate dăunătorii cu ajutorul celor mai performante drone.

Producator Marga Andreescu

7:55 FILLER

*ABC-ul democratiei *Studioul teritorial Iaşi

*Personalități care expun o idee pe care o consideră crucială pentru înțelegerea politicii.

Producator Ovidiu Mihaiuc

 
 Invitație la spectacolul „Salonul nr. 6”, de A.P. Cehov

Vă invităm să urmăriți, la TVR 3 și TVR Internațional, duminică, 26 mai, ora 20.00, respectiv ora 23.10, spectacolul „Salonul nr. 6”, o producție ...

"Lumea de aproape", la TVR 3 | VIDEO

publicat: vineri, 24 mai 2024

O nouă ediție "Lumea de aproape" a fost programată vineri, de la ora 17:30, la TVR 3.

“Din Arhiva TVR“: interviu cu Ion Haiduc

“Din Arhiva TVR“: interviu cu Ion Haiduc

publicat: vineri, 24 mai 2024

“Ca să ai conștiința propriilor rădăcini trebuie să te învețe cineva“, mărturisește Ion Haiduc în cea de-a doua parte a emisiunii dedicate lui ...

 

#tvr3