loader
Foto

Casa celor uitați de lume | VIDEO

Emisiunea „Lumea de aproape" ne-a adus în ediția de miercuri, 10 iulie, de la ora 17.30, pe TVR3, un reportaj din județul Botoșani, despre un adăpost care le-a redat șansa și o rază de speranță unor oameni greu încercați.

 

Lumea de aproape

O casă care fusese abandonată a fost transformată în Acasă pentru zeci de suflete care au poveşti triste de viaţă.

Poate au avut totul. Un serviciu bine plătit, călătorii în străinătate, familie, prieteni, dar care într-o secundă de neatenţie au pierdut totul. Peste 50 de astfel de oameni, care rămăseseră singuri pe lume, şi-au găsit alinarea într-un colţ de lume, mai exact în satul Rădeni, comuna Frumuşica din judeţul Botoşani, în Casa Nicolae.

Sunt bătrânii nimănui, pentru că mulţi dintre ei au fost descoperiţi în timp ce dormeau pe străzi sau după ce au fost abandonaţi de copii sau rude, ori care au ajuns bolnavi pe patul de spital rugându-se pentru o minune.

De Casa Nicolae se ocupă Asociaţia „Happy” din Botoşani şi oamenii cu suflet mare care donează constant pentru ca beneficiarii să aibă parte de tot ceea ce le trebuie.

***

TVR Iași

Producător: Steliana Orășanu

9:30 Locuri, oameni si comori

*Best of

Producator Emilia Nicolaescu

9:55 Teleshopping-Publicitate

 
Spectacolul „Paiaţele”, o fantezie după A.P. Cehov, propunerea TVR în serile de teatru din această săptămână | VIDEO

Teatrul Naţional de Televiziune a pregătit pentru zilele de 17 și 21 iulie spectacolul cu piesa „Paiaţele”, adaptare după A.P. Cehov. Comedia ...

Fizica pe înțelesul tuturor | VIDEO

Fizica pe înțelesul tuturor | VIDEO

publicat: marţi, 16 iulie 2024

Am urmărit o ediție "Vară pentru voi", în direct de la ora 16:00, la TVR Craiova și TVR 3. Emisiune realizată și moderată de Luiza Paraschivu.

Sezonul estival „Dăruiește Românie!

Vara aceasta, vineri de vineri, Carmen Târnoveanu îi întâmpină pe invitații emisiunii „Dăruiește Românie!" în locuri de poveste, decupate ...

 

#tvr3