loader
Foto

Galerie foto

Luminiţa Huţupan, marţi la “Poveştile lu’ Pilu”

Marţi, 1 martie, de la ora 19.30 la TVR Cluj şi de la ora 22.30 la TVR 3, aflaţi povestea celui mai bun portar din istoria handbalului feminin.

 

Poveştile lu’ Pilu

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

Dacă m-ai fi întrebat cu ceva vreme în urmă, care-i cea mai cunoscută exclamație ce-și are startul în handbal, aș fi răspuns fără nicio ezitare:  Apără Huțupan!

A plecat de la Săvinești să cucerească lumea handbalului și a reușit. A devenit cel mai bun portar din istoria handbalului (feminin) și a cucerit...aproape totul.

Curajul a fost cel ce a împachetat combinația de talent și muncă, de fapt foarte multă muncă. Luminița Huțupan Dinu e eroul de poveste de astăzi. Merită mai mult, chiar și un...mărțișor.

(w882) Luminiţa

**

Despre emisiune

Sportul e un mod de viață, așa că o plimbare printre campioni și amintirile lor legate de sport lasă pentru orice privitor o poveste ce nu dărâmă cuvintele lui Finley – “transpirație plus sacrificiu egal succes” – și împing orice nație spre mișcare.

“Să-mi cunosc campionii e un start spre o cursă de poveste ce-mi place să o răsfoiesc alături de voi, iar la finalul cursei, ca-n sport ce-i drept, toți am câștigat. Sportul cere sacrificii, dar nu rămâne dator niciodată. El oferă satisfacții unice și de... poveste. Dacă cere cu mâna stângă cu mâna dreaptă oferă”, spune Alexandru Pilu Bănoi, realizatorul emisiunii.

Drumul spre culmi l-a lăsat în cuvinte Seneca –“Este un drum lung, dar te duce la înălțimi nemaiîntâlnite”. Merită!

Poveștile rămân povești, campionii rămân campioni și să nu uiți: fă sport!

***

Emisiunea poate fi urmărită şi în live streaming pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!

6:00 Program preluat de la Televiziunea Publică din Ucraina destinat refugiaţilor

Producător executiv TVR3 Miruna Moraru

Transmisiune directă

6:55 Imnul României

 
Provocările antreprenorilor mureșeni

Provocările antreprenorilor mureșeni

publicat: miercuri, 24 aprilie 2024

Vineri, 26 aprilie, de la ora 16:00, la TVR 3, aflăm la "Forum economic" care sunt provocările antreprenorilor mureșeni.

Dumitru Furdui, în spectacolul din Arhiva de Aur a TVR „Jurnalul unui nebun

Teatrul Naţional de Televiziune prezintă „Jurnalul unui nebun", de N. V. Gogol, miercuri, 24 aprilie, la TVR Cultural și duminică, 28 aprilie, la ...

Despre pierderile economice globale cauzate de dezastre naturale, la

O nouă ediție "Forum Economic", a fost difuzată în direct de la ora 16.00, marți, 23 aprilie, la TVR3 și TVR Craiova. O emisiune realizată și ...

 

#tvr3