loader
Foto

Popas de vacanță cu „Memoria locului": Mănăstirea Curtea de Argeș | VIDEO

Sâmbătă, 29 iulie, de la ora 17.00, pe TVR3 primiți o sugestie de popas pentru această vară, Mănăstirea Curtea de Argeș. O redifuzare a emisiunii „Memoria locului", pregătită de echipa TVR Craiova.

 

Memoria locului

Vă invităm la Mănăstirea Curtea de Argeș, un  loc unde, odată, un domnitor vestit a pus piatra de temelie, un meșter înzestrat s-a sacrificat ca să o ridice, un mare  rege a ales să îi fie necropolă, un arhitect francez a reconstruit-o  așa cum o vedem noi acum, un loc în care regii și reginele României se odihnesc pe vecie.

Producător: Simona Carauleanu

***

Studioul TVR Craiova

Imagine: A. Dijmărescu, I.Șerban e

Editor imagine: Lucian Popa

Realizator: Simona Carauleanu

16:00 Forum economic (R)

*Studioul teritorial Timişoara

*Dezbatem principalele subiecte economice ale momentului. Punem întrebări, căutăm răspunsuri și soluții la probleme și situații care ne interesează pe toți. Discutăm cu economiști, antreprenori , specialiști în diverse domenii care influențează economia și calitatea vieții, dar și cu autorități.

Producător Daniela Constantin

Transmisiune directă

(Reluare)

16:55 Teleshopping-Publicitate

 
TVR: programe dedicate alegerilor locale şi europarlamentare

Televiziunea Publică difuzează aproximativ 15.000 de minute de emisiuni de promovare şi dezbateri electorale pe 10 posturi din portofoliu.  

Rolul vaccinării în sistemul de sănătate | VIDEO

Joi, 9 mai, de la ora 9:00, urmărim o nouă ediție "Bună dimineața de la Iași", la TVR 3 și TVR Iași.

Violoncelistul Adrian Naidin, baritonul Lucian Petrean și scriitorul Dan Mircea Cipariu continuă spectacolul pe scena “Dăruiește Românie!”

Carmen Târnoveanu vă așteaptă sâmbătă, 11 mai, de la ora 13:30, la TVR3, la o ediție inedită a emisiunii „Dăruiește Românie!”, alături de ...

 

#tvr3