loader
Foto

Marcel Pavel, invitat special al emisiunii „Din Arhiva TVR" | VIDEO

Celebrul interpret Marcel Pavel a fost invitatul lui Irninis Miricioiu în emisiunea „Din Arhiva TVR", într-un cadru deosebit: Muzeul Cotroceni. Emisiunea, care valorifică materiale de arhivă și aduce în prim-plan personalități remarcabile ale culturii românești, a fost difuzată în două părți, pe 22 și 29 iunie, la TVR3, de la ora 20.00.

 

Irninis Miricioiu
Din arhiva TVR

Marcel Pavel este unul dintre cei mai apreciați artiști din România, cunoscut pentru vocea sa impresionantă și repertoriul vast care cuprinde genuri muzicale diverse, de la muzică ușoară și pop, la operă și crossover. De-a lungul carierei sale, a lansat numeroase albume de succes și a susținut concerte memorabile atât în țară, cât și în străinătate.

Născut pe 4 decembrie 1959 în Câmpulung Muscel, Marcel Pavel a fost atras de muzică încă din copilărie, provenind dintr-o familie cu tradiție muzicală. A studiat la Conservatorul de Muzică „Ciprian Porumbescu" din București, unde și-a perfecționat tehnica vocală și a acumulat cunoștințe valoroase în domeniul muzicii clasice.

(w882) Marcel Pav

De-a lungul anilor, Marcel Pavel a câștigat numeroase premii și distincții pentru contribuția sa la muzica românească. Printre cele mai notabile realizări se numără reprezentarea României la Eurovision în 2002, unde a interpretat piesa „Tell Me Why" alături de Monica Anghel, obținând un rezultat remarcabil.

În cadrul emisiunii „Din Arhiva TVR", Marcel Pavel a împărtășit momente din cariera sa, amintiri și experiențe personale. Emisiunea a oferit telespectatorilor ocazia să descopere detalii mai puțin cunoscute despre artist și i-a bucurat cu secvențe muzicale din arhiva Televiziunii Române.

Filmarea emisiunii la Muzeul Cotroceni, un loc plin de istorie și cultură, adaugă o notă specială acestui eveniment, reprezentând cadrul perfect pentru momentul muzical pe care Marcel Pavel l-a oferit telespectatorilor cu această ocazie. Muzeul Cotroceni, situat în fostul palat regal, este un simbol al patrimoniului cultural românesc, oferind ambientul ideal pentru un dialog artistic și emoționant.

(w500) Irninis Mi

„Din Arhiva TVR" cu Irninis Miricioiu este un proiect ce își propune să readucă în atenția publicului larg materiale prețioase din Arhiva TVR, să promoveze cultura și să omagieze personalitățile care au contribuit la dezvoltarea și îmbogățirea patrimoniului cultural românesc.

***

Foto: Valentin Purza

22:00 Program preluat de la Televiziunea Publică din Ucraina destinat refugiaţilor

Producător TVR3 Miruna Moraru

0:00 Tableta de sănătate (R)

*Studioul teritorial Timișoara

* Teme medicale de interes și invitați interesanți. Nu ne scapă nici o informație de ultimă oră și nu ne este frică să abordăm subiecte pe probleme medicale dintre cele mai controversate!

Producător Veronica Mihoc

(Reluare)
 
Spectacolul „Paiaţele”, o fantezie după A.P. Cehov, propunerea TVR în serile de teatru din această săptămână | VIDEO

Teatrul Naţional de Televiziune a pregătit pentru zilele de 17 și 21 iulie spectacolul cu piesa „Paiaţele”, adaptare după A.P. Cehov. Comedia ...

Fizica pe înțelesul tuturor | VIDEO

Fizica pe înțelesul tuturor | VIDEO

publicat: marţi, 16 iulie 2024

Am urmărit o ediție "Vară pentru voi", în direct de la ora 16:00, la TVR Craiova și TVR 3. Emisiune realizată și moderată de Luiza Paraschivu.

Sezonul estival „Dăruiește Românie!

Vara aceasta, vineri de vineri, Carmen Târnoveanu îi întâmpină pe invitații emisiunii „Dăruiește Românie!" în locuri de poveste, decupate ...

 

#tvr3