loader
Foto

"Micul Eyolf" de Henrik Ibsen, spectacol la TVR 3

Pe 19 și 20 noiembrie, la TVR 3 şi pe TVR +, vă invităm la spectacolul  cu piesa „Micul Eyolf”, realizat în Studiourile Televiziunii Române în anul 1972.

 

Pe TVR 3, puteți vedea sâmbătă, 19 noiembrie, la ora 20.00, și duminică, 20 noiembrie, la ora 8.00

Micul Eyolf

de Henrik Ibsen

Traducerea și adaptarea Petre Sava Băleanu

În distribuţie: Gina Patrichi, Eugenia Popovici, Ion Marinescu, Mihaela Murgu, Emil Hossu, I. Ilie, George Ulmeni

Scenografia Teodora Dinulescu

Imaginea: Elena Popescu

Regia de montaj: George Miclea

Regia artistică: Petre Sava Băleanu

(w882) GP

Dramaturg adeseori găzduit pe scenele noastre, mai ales în cea de a doua parte a secolului trecut, Henrik Ibsen revine acum sub ochii telespectatorilor iubitori ai teatrului printr-un emoţionant spectacol cu „Micul Eyolf”, realizat în Studiourile Televiziunii Române în anul 1972.

Într-o armonioasă îngemănare între teatrul psihologic şi cel social, dar şi dintre filonul clasic şi cel modern, spectacolul regretatului regizor Petre Sava Băleanu cucereşte prin realismul scenic şi prin profunzimea trăirilor unor personaje complexe, care îşi redobândesc identitatea şi echilibrul moral cu preţul vieţii copilului lor. (Ion Parhon)

Teatrul Național de Televiziune este un proiect Casa de Producție TVR, difuzat pe canalele TVR și online pe www.tvrplus.ro.

Producător coordonator: DEMETER András István

22:00 Program preluat de la Televiziunea Publică din Ucraina destinat refugiaților

Producător executiv TVR3 Miruna Moraru

0:00 Se întâmplă acum (R)

* Este analiza situaţiei economice cu impactul ei social. Este dezbaterea subiectelor fierbinţi ale zilei. Este dialogul necenzurat prin care românii sunt ascultaţi de televiziunea lor naţională. Este emisiunea celor mulţi, la care cei care intră în direct devin reporterii, redactorii şi invitaţii unui talk show… pe bune! Un brand lansat de TVR acum 23 de ani revine în casele românilor, la ei acasă… la TVR 3, televiziunea care UNEŞTE ROMÂNII!

Moderator Tudor Barbu

Producător Miruna Moraru

(Reluare)
 
”Dăruiește Românie!”, o nouă întâlnire cu artiști îndrăgiți, sâmbătă, la TVR 3

Victoria Cociaș, Ozana Barabancea, Alexandra Ungureanu, Andreea Toma, Doru Isăroiu & Red Parlament sunt așteptați de Carmen Târnoveanu la ...

"Schițe urbane", la TVR Târgu Mureș și TVR 3

publicat: luni, 15 aprilie 2024

O ediție a emisiunii "Schițe urbane" a fost difuzată luni 15  aprilie, la TVR Târgu Mureș - ora 18.20. O puteți urmări, în reluare, vineri, pe ...

Spectacol de referință duminică la TVR: „Chirița în provincie

Teatrul Naţional de Televiziune prezintă duminică, 21 aprilie, spectacolul „Chirița în provincie", de Vasile Alecsandri, pe TVR3, de la ora 20.00 ...

 

#tvr3