loader
Foto

„Milionar la minut”

Adaptare tv de Constantin Dicu, după piesa cu același titlu de Tudor Popescu, spectacolul a avut premiera pe 30 septembrie 1999 şi spune povestea mai multor personaje care încearcă să se îmbogățească „peste noapte”.

 

Doi hoţi, un funcţionar în minister, cu bani la CEC, vilă şi tablouri de valoare, obţinute pe căi necinstite, o soţie snoabă, doi copii de bani gata, un tânăr poliţist şi un vecin curios încearcă să devină "milionari la minut". Întrebarea care se pune este dacă vor reuşi, iar aventura în care pornesc fac din spectacolul „Milionar la minut” o comedie spumoasă.

(w882)

În anul 2000, „Milionar la minut” a fost nominalizat la Premiul UNITER pentru cel mai bun spectacol de teatru TV.

(w882)

Distribuția îi reunește pe câțiva dintre cei mai apreciați artiști români: Dem Radulescu, Mişu Fotino, Dan Condurache, Adriana Trandafir, Vlad Zamfirescu, Dorina Chiriac, Costel Caşcaval şi Marius Rizea.

***

Imagine: Radu Călin Stoenescu

Sunet: Jean Ionescu, Cristian Lupu

Montaj: Constantin Marciuc

Decor: Virgil Popa

Costume: Elena Timonu

***

TVR 3 difuzează spectacolul de teatru „Milionar la minut” duminică, 6 octombrie, de la ora 20:00.

 

5:30 Selfie (R)

*Studioul teritorial Timişoara

*SELFIE are în vedere artişti, muzicieni, tineri pasionaţi de ştiinţă sau de afaceri sau voluntari în diverse domenii. Aceştia se vor prezenta singuri, în maniera unui AUTOportret şi vor spune despre ei lucrurile care consideră că îi fac speciali.Emisiunea se adresează unui public deschis, interesat de poveştile acestor oameni, care are cam aceeaşi vârsta ca şi protagoniştii. Emisiune dinamică, neconvenţională, în care orice este posibil!

Producător Roxana Morun

(Reluare)

5:55 Art pass

* Emisiune dedicată vieţii culturale externe; sunt prezentate expoziţii, concerte, spectacole, muzee, festivaluri, tradiţii, urbanism şi alte subiecte legate de zona culturală internaţională.

Producător, prezentator Miruna Moraru

 
Carmen Târnoveanu a dat startul sezonului 12 al emisiunii „Dăruiește Românie!”

Artiștii României, consacrați sau la debut, creatorii de frumos, cei care ne provoacă să descoperim lumi noi, cei care ne învăță să sperăm și să ...

„Milionar la minut”

„Milionar la minut”

publicat: vineri, 04 octombrie 2024

Adaptare tv de Constantin Dicu, după piesa cu același titlu de Tudor Popescu, spectacolul a avut premiera pe 30 septembrie 1999 şi spune povestea ...

Șlaierul miresei

Șlaierul miresei

publicat: joi, 03 octombrie 2024

Un proiect inedit de redescoperire a limbii vorbite în Banat. Toate poveștile sunt veritabile, rostite în grai popular, în atât de bogata şi de ...

 

#tvr3