loader
Foto

Nicola, Tavi Colen și Fang Shuang, la “Dăruiește Românie!”

V-am invitat să-i revedeți la “Dăruiește Românie!” pe Nicola, Tavi Colen, Fang Shuang, Cristina Strecopîtov şi Valentin Luca, vineri,  26 februarie, de la ora 21:00, la TVR Internaţional și online pe TVR+.

 

Carmen Târnoveanu
Dăruiește Românie!

Ediția face parte din sezonul 5 al emisiunii „Dăruiește Românie!” și este disponibilă online pe TVR+.

„Am oameni foarte dragi acolo, peste granițe, unde toți românii trăiesc cu țara lor în suflet. Spun asta pentru că știu chiar de la fiul meu care trăiește dincolo de granițele României. E minunat să călătorești, eu sunt înnebunită după călătorii, dar la un moment dat, tot vrei acasă. D-asta mă gândesc că pentru cine trebuie să stea, măcar un timp, departe de ce-i al lui, nu are cum să fie chiar ușor”, povestește Nicola.

(w882)

Se știe că, de-a lungul timpului, la TVR Internaţional s-au realizat producții de anvergură, de la transmisiuni live de pe Broadway și până la gale, spectacole, evenimente, concerte ale artiștilor români în străinătate.

„Mă bucur că am revenit la voi! Carmen, știi că după ce am fost aici prima dată, mi-au scris mulți prieteni din străinătate, cu unii nu mai țineam legătură demult. A fost o experiență foarte plăcută… Și, știi că ne-am mai întâlnit și la începutul pandemiei, prin videoskype, și ți-am spus și atunci, se poate verifica pe filmare (râde) că abia aștept să redeschideți platoul”, mărturisește Tavi Colen.

(w882)

„N-ai să crezi, dar de emisiunea ta, Carmen, într-un anume fel, se leagă cel mai important moment din viața mea, de când sunt în România – nașterea fiului meu. Eram în emisiune la tine, anul trecut, tot în decembrie, mai spre final, și știi că ți-am spus că dacă sună telefonul chiar în timpul filmării, plec la maternitate. Ei bine, nu s-a întâmplat în timpul filmării, dar n-am să uit niciodată toate emoțiile de-atunci”, poveşte Fang Shuang despre experienţa trăită la emisiunea Dăruieşte Românie!.

(w882)

Momentele spectaculoase ale acestei ediții a emisiunii Dăruieşte Românie!, i-a avut ca progatonişti pe Cristina Strecopîtov, magician și pe Valentin Luca, singurul român premiat la marile show-uri internaționale de bartending.

(w882)

(w882)

TVR Internaţional a împlinit, anul trecut, 25 de ani de emisie. Eram pregătiți cu ediții speciale ale emisiunii „Dăruiește Românie!”, realizate chiar în mijlocul comunităților de români din străinătate, însă, realitatea lui azi ne-a obligat să rămânem doar la un televizor distanţă.

***

Redifuzare TVR Internaţional: 26.02.2021, ora 21:00; 27.02.2021, ora 04:30 şi 12:00 (ora României).

***

moderator/realizator: Carmen Târnoveanu

editor imagine: Liliana Năstase

director imagine: Emil Stan

regizor tv: Manuela Apostol

producător: Raluca Amzăr

12:50 Teleshopping-Publicitate

13:05 Piper pe limba

*Studioul teritorial Timişoara

* Piper pe limbă" este o emisiune difuzată de TVR Timișoara și realizată de către scriitorul și jurnalistul Robert Șerban. Într-un format de talk-show, în cadrul căruia moderatorul are-în fiecare ediţie-unul, doi sau trei invitaţi din lumea artelor, a ştiinţelor, învăţământului, dreptului, medicinei etc., "Piper pe limbă" a adus în platoul TVR TImișoara nume consacrate ale culturii, ori oameni tineri, în plină afirmare, ce pot fi văzute şi auzite în dialoguri firești, fără emfază sau morgă, polemice și prietenești. Emisiunea este racordată la actualitatea culturală şi socială nu doar din Timişoara şi din vestul ţării, încercând să aducă în atenţia telespectatorilor oameni şi evenimente dintre cele mai importante din toată România.Sper finalul fiecărei ediţii, Robert Şerban prezintă noutăţi editoriale cu scopul de a-şi informa publicul despre cărţile recent apărute.

*Scriitorii Ioana Parvulescu si Radu Paraschivescu

Producător Robert Serban

 

"Schițe urbane", la TVR Târgu Mureș și TVR 3

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O ediție a emisiunii "Schițe urbane" a fost difuzată luni 15  aprilie, la TVR Târgu Mureș - ora 18.20. O puteți urmări, în reluare, vineri, pe ...

Despre „Adevărata Basarabie”, la

Asociația Tinerilor Români din Afara Granițelor organizează campania „Adevărata Basarabie”. Am călătorit dincolo de Prut alături de Alina ...

Invitație la Festivalul Național Al Ouălor Încondeiate

Miercuri, la "Ziua bună de la Iași", locuitorii din Ciocănești, județul Suceava, v-au adresat o invitație la Festivalul Național Al Ouălor ...

 

#tvr3