loader
Foto

Galerie foto

Adina Pintilie la "Noaptea albă a filmului românesc"

Seria “Noptea albă a filmului românesc” continuă cu integrala cineastei Adina Pintilie și multe alte surprize din zona filmului experimental românesc. Sâmbătă, 28 mai, ora 22:00, la TVR3.    

 

NOAPTEA ALBĂ A FILMULUI ROMÂNESC

Adina Pintilie a inițiat o cercetare artistică de lungă durată despre intimitate şi corp în lumea contemporană, cercetare care este adusă treptat la cunoștința publicului sub forma proiectului artistic multi-platforma "Touch Me - De Corpus Europae", din care prima lucrare publicată a fost lungmetrajul TOUCH ME NOT, câștigătorul Ursului de Aur la Festivalul Internațional de Film de la Berlin din 2018, urmat de proiectul de arta vizuala "Adina Pintilie: Tu esti un alt eu - O catedrala a corpului", care a fost selectat pentru a reprezenta Romania la Bienala Internațională de Arte de la Veneţia din 2022.

(w500)

***

Noaptea Albă a Filmului Românesc se desfășoară în ultima sâmbătă a fiecărei luni, începând din februarie 2022. Acest program conține minimum o premieră cinematografică.

 

 

16:00 Forum economic

*Studioul teritorial Timişoara

*Dezbatem principalele subiecte economice ale momentului. Punem întrebări, căutăm răspunsuri și soluții la probleme și situații care ne interesează pe toți. Discutăm cu economiști, antreprenori , specialiști în diverse domenii care influențează economia și calitatea vieții, dar și cu autorități.

Producător Daniela Constantin

Transmisiune directă

16:55 Teleshopping-Publicitate

 

Fiecare instrument muzical ne transmite farmecul său. Joi, 28 martie, la "Ziua bună de la Iași", s-a discutat despre țambal. Cu Laura Lucescu și ...

La pas prin Cetatea din Târgu Mureș | VIDEO

La pas prin Cetatea din Târgu Mureș | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Noul sezon al emisiunii "Călător de Meserie" debutează în această săptămână cu povestea cetății din Târgu Mureș, o oază de relaxare, un loc în ...

"Forum economic", la TVR3 și TVR Iași | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Miercuri, 27 martie, de la ora 16.00, a fost difuzată o nouă ediție "Forum economic", la TVR3 și TVR Iași.

 

#tvr3