loader
Foto

Galerie foto

Oana Lianu și naiul său fermecat, la „Drumul lui Leșe”

Vineri, 21 mai, de la ora 21:00, la TVR 3 și online, pe TVR+, Grigore Leșe a pledat împreună cu Oana Lianu pentru autenticitatea folclorului muzical.

 

Drumul lui Leșe

Astăzi, împlinirile artistice se confundă, din păcate, cu publicitatea artistică. Suntem în mileniul trei și trebuie să avem o altă abordare față de cultura tradițională. Avem nevoie de instituții culturale de anvergură internațională, de centre culturale coordonate de manageri profesioniști, care să ne dea posibilitatea de afirmare.

(w882)

Oana Lianu prin ceea ce face, încearcă să apere muzica de mutilările și împopoțonările pe care le impune agresiv moda, ignoranța și nepăsarea.

Drumul lui Leșe este un program în care se îmbină armonios  dezbaterea, monologul și actul artistic ancorat în realitatea autohtonă și universală.

(w882)

Este o emisiune croită în jurul unui personaj carismatic, care debordează de vitalitate și care reușește să transmită publicului mesaje clare, făcându-l, în același timp, cu umorul specific, să gândească și să se redescopere.

Jurnalist seniorSandrino Gavriloaia

Producător: Sînziana Miloșoiu

Realizator: Grigore Leșe

9:00 Ziua buna de la Iasi

*Studioul teritorial Iaşi(simultan TVR Iasi)

*Unim romanii peste Prut

Moderatori Raluca Aftene & Laura Lucescu

Producător Andreea Știliuc

Transmisiune directă

9:55 Teleshopping-Publicitate

 

"Schițe urbane", la TVR Târgu Mureș și TVR 3

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O ediție a emisiunii "Schițe urbane" a fost difuzată luni 15  aprilie, la TVR Târgu Mureș - ora 18.20. O puteți urmări, în reluare, vineri, pe ...

Despre „Adevărata Basarabie”, la

Asociația Tinerilor Români din Afara Granițelor organizează campania „Adevărata Basarabie”. Am călătorit dincolo de Prut alături de Alina ...

Invitație la Festivalul Național Al Ouălor Încondeiate

Miercuri, la "Ziua bună de la Iași", locuitorii din Ciocănești, județul Suceava, v-au adresat o invitație la Festivalul Național Al Ouălor ...

 

#tvr3