loader
Foto

Galerie foto

Petrecere la zi de sărbătoare

Duminică, 19 aprilie, de la ora 16:30, la TVR 3 și online pe TVR+, cu multă voie bună am sărbătorit Paștele la Conacul Callimachi din Prahova.

 

HRISTOS A ÎNVIAT!

În lumină din lumină / Sufletul se primenește

Și sub cer toată făptura / În Hristos se-nveșniceşte

Invitați: Sofia Vicoveanca, Ion Ghițulescu, Cristian Fodor, Gheorghe Gheorghe, Dana Dăncila, Doriana Talpeș, Petrică Pană, Ioana Breda Morar, Pamfil Roată, Olguța Berbec, Ioana Maria Ardelean, Elisabeta Turcu Juverdeanu, Sava Negrean Brudașcu, Maria Văduva, Elena Mândrescu, Marius Zgâianu, Polina Gheorghe, George Finiș, Ion Pană, Grupul folcloric ”Rapsozii Oltului”, Ansamblurile folclorice: ”Doina Gorjului”, ”Salba Prahovei” și ”Floare de Colț” - Galda, Alba

Gânduri frumoase și sincere de la colaboratorii noștrii dragi:

Ioana Maria Ardelean - Bistrița Năsăud

(w882) Ioana Mari

An de an, lumina Sfintelor Sărbători de Paști revarsă asupra sufletelor noastre îngăduință, speranță și bucurie, amintindu-ne să fim mai buni, mai înțelepți, mai generoși și mai drepți, cu noi și cu cei de lângă noi. Anul acesta, poate mai mult ca oricând, timpul pare să nu mai aibă răbdare cu noi. Pe mulți, aceste sărbători ne găsesc departe de casă, departe de cei dragi și va trebui să mai așteptăm o vreme până când îi vom putea revedea și îmbrățișa. Îmi doresc ca aceste zile să aducă în sufletele noastre blândețea și generozitatea primăverii, timpul să ne treacă cu rost, iar cântecul să ne aline dorurile, amintindu-ne că, oriunde ne-am afla, purtăm cu noi tot ce e mai bun de acasă. Sărbători cu liniște!

Ion Ghițulescu - Gorj

(w882) sarbatoare

Pace, Mântuire și Sănătate mă rog la Domnul sa vi le dea.

În această zi de mare sărbătoare să aveți inima deschisă credinței și iubirii. Vă doresc o primăvară frumoasă și vă spun și eu din tot sufletul -  Hristos a Înviat!

Traian Francu - Prahova

(w882) traian fra

În această perioadă, în care cu toții trecem prin grele încercări, să fim uniți în credință, să fim cu gândul la Bunul Dumnezeu și cu nădejde în El. Sfânta Sărbatoare a Învierii Mântuitorului Iisus Hristos să ne aducă pace și lumină în suflete, să fim cu gândul la toți cei dragi, dar și la cei greu încercați.

Hristos a Înviat!

***

Cu multă voie bună și cu inima deschisă, sărbătorim Învierea Domnului, cea mai impotantă sărbătoare a creștinătății. Simbol al biruinţei, al trecerii de la moarte la viață, de la întuneric la lumină. Astăzi, bucuria ia chipul vieții fără de sfârșit, în centrul căreia se află Hristos.

Realizator și producător: dr. Maria Tănase Marin

20:00 La sfatul popular

* Ce a fost, ce este şi ce va fi „Sfatul popular” altceva decât un sfetnic pentru omul de rând, pentru aleşii omului de rând, şi pentru toţi aceia care, prin ceea ce fac, influenţează viaţa omului de rând. „La sfatul popular” vin, seară de seară, tineri şi bătrâni, preoţi şi dascăli, primari şi oameni de afaceri, să dezbată şi să caute soluţii.

Moderator Tudor Barbu

Producător Ştefan Stănescu

Transmisiune directă

21:50 Memoria tiparului

* Studioul teritorial Tg.Mureş

* Revista presei vechi prezintă, prin tema fiecărei ediții, realitatea din România interbelică, surprinsă prin intermediul fragmentelor extrase din ziarele centrale, regionale sau locale ale epocii, și ilustrate vizual prin imagini de arhiva, fotografii vechi și dramatizări.

Producător Angela Precup

 
”Transparențe” cu Dora-Luminița Vlas-Luca

”Transparențe” cu Dora-Luminița Vlas-Luca

publicat: miercuri, 18 septembrie 2024

”Ideea e să pot să fiu mulțumit cu ceea ce am, asta e miza. Pentru că societatea actuală ne învață că tot ce nu am, trebuie să îmi doresc, ce ...

Valeria Arnăutu, la „Cântec și poveste”

Valeria Arnăutu, la „Cântec și poveste”

publicat: marţi, 17 septembrie 2024

În această ediție ”Cântec și poveste” am ajuns pe meleaguri bănățene însoțiți de povestea interpretei Valeria Arnăutu, cunoscută și îndrăgită ...

Diabetul, strategii de prevenție

Diabetul, strategii de prevenție

publicat: luni, 16 septembrie 2024

Diabetul zaharat a devenit o problemă de sănătate publică de mare amploare în România, afectând aproape 1 din 12 adulți. În 2021, țara noastră ...

 

#tvr3