loader
Foto

Pledoarie pentru valoare, la „Drumul lui Leşe”

Alexander Hausvater, Nicolas Simion, Capriel Dedeian şi Amir Heidarkhodaee ne aşteaptă pe 18 noiembrie, alături de Grigore Leşe, la o ediţie... multiculturală a emisiunii „Drumul lui Leşe”, difuzată pe 18 noiembrie, de la ora 21.00, la TVR 3 şi online, pe TVR+ .

 

Grigore Leşe
Drumul lui Leșe

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

„Am uitat să fim noi. Creăm pe scenă ritualuri, încropim spectacole ce nu au o poveste. Sunt producţii cu pretenţii, care, din păcate, promovează doar surogate. Producţiile artistice au devenit o armă politică ce ne aruncă în derizoriu. Trăim într-o ţară în care analfabetismul e girat de diplome universitare. În ţara asta lipsesc nişte legi. Până nu vor apărea legi pe acest segment, ar trebui ca fiecare dintre noi să încerce să recupereze, să restaureze, să protejeze ce a moştenit”. Astfel sună invitaţia lui Grigore Leşe la o nouă întâlnire de vineri seară.

Pe 18 noiembrie, regizorul canadian de origine română Alexander Hausvater, saxofonistul şi compozitorul de jazz Nicolas Simion, chitaristul şi compozitorul român de origine armeană Capriel Dedeian şi muzicianul iranian Amir Heidarkhodaee păşesc pe Drumul lui Leşe. O călătorie iniţiatică, de redescoperire şi reevaluare a identităţii noastre şi a „lucrurilor profunde”, la care sunt invitaţi telespectatorii TVR 3 şi cei care ne urmăresc online, pe TVR+, de la ora 21.00.

 

Redactori: Savina Bantaş, Sandrino Gavriloaia, Răzvan Bucuroiu

Producător: Sînziana Miloşoiu

Realizator: Grigore Leşe

0:00 Se întâmplă acum (R)

* Este analiza situaţiei economice cu impactul ei social. Este dezbaterea subiectelor fierbinţi ale zilei. Este dialogul necenzurat prin care românii sunt ascultaţi de televiziunea lor naţională. Este emisiunea celor mulţi, la care cei care intră în direct devin reporterii, redactorii şi invitaţii unui talk show… pe bune! Un brand lansat de TVR acum 23 de ani revine în casele românilor, la ei acasă… la TVR 3, televiziunea care UNEŞTE ROMÂNII!

Moderator Tudor Barbu

Producător Miruna Moraru

(Reluare)

1:50 Art pass

* Emisiune dedicată vieţii culturale externe; sunt prezentate expoziţii, concerte, spectacole, muzee, festivaluri, tradiţii, urbanism şi alte subiecte legate de zona culturală internaţională.

Producător Miruna Moraru

 
„Dăruiește Românie!

Carmen Târnoveanu și invitații săi celebrează peste 40 de ani de eleganță, discreție și profesionalism, care se înscriu în activitatea artistică ...

Colț de Rai pentru urșii bruni la Zărnești | VIDEO

Întreaga poveste a sanctuarului pentru urșii bruni la Zărnești dar și cum au ajuns vedete din toată lumea să îl viziteze descoperiți într-un nou ...

Provocările antreprenorilor mureșeni

Provocările antreprenorilor mureșeni

publicat: miercuri, 24 aprilie 2024

Vineri, 26 aprilie, de la ora 16:00, la TVR 3, aflăm la "Forum economic" care sunt provocările antreprenorilor mureșeni.

 

#tvr3