loader
Foto

Galerie foto

Pur şi simplu...HOLOGRAF, în emisiunea “Remix” de duminică

Duminică, 22 noiembrie, de la ora 22.00, emisiunea “Remix” de la TVR 3 v-a invitat la o întâlnire cu HOLOGRAF.

 

Remix

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Lansarea şi primul turneu de promovare a celui de-al 14-lea album HOLOGRAF - „Pur si şimplu”, din aprilie 2003 – au constituit intriga reunirii actualilor membri (plus invitatul „suedez” Nuţu Olteanu, fostul chitarist al trupei), ediţie în care mai apar chitaristul şi compozitorul fondator Mihai Pocorschi şi regretatul regizor de la Teatrul Podul, Cătălin Naum.

(w882) Holograf

(w882) Holograf

 

Un invitat surpriză – realizatorul Carmen Olaru de la TVR Iaşi, cea care a lansat o carte despre grup în 2002 („Să nu-mi iei niciodată dragostea”, editura Nemira) – a fost una dintre apariţiile din “Remix”-ul de duminică, 22 noiembrie.

(w882) Holograf

 

(w882) Iris cu Da

Emisiunea, prin realizatorul ei Doru Ionescu, v-a adus şi numeroase fotografii inedite, precum şi o filmare a grupului craiovean REDIVIVUS cu Gabriel Cotabiţă solist vocal, în perioada premergătoare prezenţei sale pe primul disc HOLOGRAF, INCOGNITO cu Dan Bittman, apoi o serie de hituri şi filmări inedite: Sala Polivalentă, hotel Forum şi discoteca Vox Maris Costineşti, Bourges (Franţa), studiouri de înregistrări din Londra, emisiunea „Pop Club”, “Cerbul de Aur” (1993), „Eurovision România” (1994), videoclipuri realizate de grup.

(w882) Holograf

(w882) Holograf

***

Emisiunea poate fi urmărită şi în live streaming pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!

4:00 Toţi împreună (R)

* Producător Bartha Ágnes

(Reluare)

5:55 Art pass

* Emisiune dedicată vieţii culturale externe; sunt prezentate expoziţii, concerte, spectacole, muzee, festivaluri, tradiţii, urbanism şi alte subiecte legate de zona culturală internaţională.

Producător Miruna Moraru

 
Despre pierderile economice globale cauzate de dezastre naturale, la

O nouă ediție "Forum Economic", a fost difuzată în direct de la ora 16.00, marți, 23 aprilie, la TVR3 și TVR Craiova. O emisiune realizată și ...

„Picătura de cultură”: Olimpia Coman-Sipeanu, o viață de artist, restaurator și pedagog

Bucuria de a dărui bucurie. Prima parte a reportajului dedicat Olimpiei Coman-Sipeanu se difuzează marți, 23 aprilie, de la ora 18:20, la TVR ...

15 ani fără Valeria Peter Predescu

15 ani fără Valeria Peter Predescu

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Vineri, 26 aprilie 2023, de la ora 15:00, la TVR 3, vă invităm să urmăriți o ediție cu totul specială a emisiunii "Cântec și Poveste".

 

#tvr3