loader
Foto

Raliul Moldovei, în direct la TVR Iași și TVR3 | VIDEO

Raliul Moldovei a fost sâmbătă 3 august și duminică, 4 august, la TVR Iași și TVR3. Raliul Moldovei Bacău – a șasea etapă a Campionatului Național de Raliuri ‘Betano’ – s-a desfășurat pe 3 și 4 august, cu probele de macadam din jurul municipiilor gazdă Moinești și Bacău.      

 

Etapa moldavă a programat un număr de 12 probe speciale ce au însumat 116,47 kilometri de macadam, respectiv alți 2,50 kilometri de asfalt, întrucât Raliul Moldovei Bacău s-a încheiat pe deja-cunoscutul circuit Speed Park, acolo unde s-a desfășurat Super Speciala “Adi Răspopa”, duminică 4 august, de la 16:55.

 

 

 

2:00 Dăruieşte Românie! (R)

* Carmen Târnoveanu vă provoacă să dăruiți Românie, în fiecare Saptamana pe TVR 3.

Parada tuturor artiștilor români se vede acum la TVR 3, în emisiunea Dăruiește Românie! în care vom promova oamenii talentați ai României, de peste tot din țară și din străinătate.

Regizor tv Manuela Apostol

Moderator, producător Carmen Târnoveanu

(Reluare)

3:30 Din arhiva TVR (R)

*Best of

*Emisiunea "Din arhiva TVR" vă invită să vă bucurați de o serie de întâlniri memorabile cu oameni excepţionali, oameni care au lăsat ceva în urma lor, în teatru, în artă, în literatură, în muzică, în toate domeniile culturale.

Astfel, fiecare ediție a emisiunii vă aduce un strop de cultură, însă acel strop fără de care viaţa fiecăruia ar fi lipsită de substanţă. Şi nu în ultimul rând, cuprinde momente memorabile din Arhiva de Aur a Televiziunii Române, aceasta cutie cu amintiri unde timpul încetează să mai curgă.

Producător Irninis Miricioiu

(Reluare)
 
 La Drânceni

La Drânceni

publicat: vineri, 06 septembrie 2024

În apropiere de Prut, în județul Vaslui, Ansamblul „Plaiurile Prutului” din Drânceni păstrează folclorul autentic și duce mai departe tradițiile ...

Violoncelul, dragostea mea

Violoncelul, dragostea mea

publicat: joi, 05 septembrie 2024

Vă invităm să aflați de ce muzica e uneori frumusețe și întotdeauna transpirație. Veți putea ști aproape totul despre cel mai mare și cel mai ...

Turist în Munții Vrancei

Turist în Munții Vrancei

publicat: miercuri, 04 septembrie 2024

Un loc mirific, cu peisaje fermecătoare și oameni care păstrează tradiții străvechi. În satul de vacanță din comuna Năruja vizităm un centru de ...

 

#tvr3