loader
Foto

Răsfoim „Agenda Festivalului George Enescu 2017” la TVR 3

În perioada 28 august-29 septembrie, îi cunoaştem pe artiştii participanţi la ediţia a XXIII-a a Festivalului şi urmărim fragmente din cele mai frumoase concerte, dar şi imagini de la evenimentele conexe, de luni până vineri, de la 7.50, 15.50 şi 21.50, la TVR 3.

 

Între 28 august şi 29 septembrie, principalele momente ale Festivalului Internaţional George Enescu se văd la TVR 3, în Agenda Festivalului George Enescu 2017.

De luni până vineri, de la orele 7.50, 15.50 şi 21.50, la TVR 3, toţi îndrăgostiţii marii muzici pot afla detalii din culisele celui mai important eveniment de muzică clasică din România.

Vom vedea, pe parcursul acestor ediţii, interviuri cu artiştii prezenţi în festival şi fragmente din concerte de clasă, dar vom şi afla multe alte informaţii despre programele conexe care însoţesc această sărbătoare a muzicii şi în 2017 - de la vizite în atelierele artiştilor plastici bucureşteni şi tururi ghidate, la pas, prin Bucureştiul lui Enescu, până la ineditul „concert" interactiv, pe care publicul va avea ocazia să îl experimenteze în faţa Ateneului Român, printr-o instalaţie de artă imaginată de plasticiana Iulia Năstase.

În perioada 2-24 septembrie, ediţia 2017 a Festivalului Internaţional George Enescu va aduce la Bucureşti şi în alte şapte oraşe din ţară peste 3.000 dintre cei mai apreciaţi artişti străini şi români ai momentului, în peste 80 de evenimente. Începând cu prima sa ediţie, din anul 1958, Televiziunea Română este un partener de tradiţie al Festivalului, ajungând în prezent să preia şi transmită integral toate concertele acestuia. Magia există şi anul acesta, la TVR 3, din pasiune pentru perfecţiune.

Echipa Agendei Festivalului George Enescu 2017:  Miruna Moraru, Cristina Lascu, Camelia Vasile şi Virgil Diaconescu.

Urmăriţi noutăţile agendei AICI.

13:05 Cu cărţile pe faţă

*Studioul teritorial Craiova

Festivalul Internațional Shakespeare Craiova sărbătorește anul acesta 30 de ani de la prima ediție și îi așteaptă la Craiova pe toți iubitorii de teatru cu cea mai spectaculoasă ediție a sa, după cum promit organizatorii, aducând un Shakespeare pentru fiecare!

În perioada 16-26 mai 2024, 30 de spectacole de Robert Wilson, Peter Brook, Declan Donnellan, Robert Lepage și alți regizori de renume mondial se vor juca în șapte săli de spectacole din Craiova, în timp ce în peste 30 de spații convenționale și neconvenționale, pe străzile din cartiere, piețe și parcuri, vor avea loc peste 300 de evenimente-spectacole, concerte, expoziții, parade, sesiuni de comunicări, conferințe, lansări de carte, ateliere teatrale studențești.

Suntem cu toții invitați la călătorii în spațiu și timp, din trecut, prin Shakespeare Village, o replică a unui sat tradițional englezesc de la 1600 ( care va găzdui spectacole de teatru, ateliere, activități pentru copii pe timpul zilei, în tip ce serile vor fi dedicate concertelor și petrecerilor) construit de la zero pe Hipodromul Craiova, până în viitor, prin Shakespeare Dimensions: o incursiune într-o experiență imersivă bazată pe realitatea virtuală și inteligență artificială.

Invitați: Emil Boroghină-fondator Festivalul Internațional Shakespeare Craiova, Vlad Drăgulescu-președinte Festivalul Internațional Shakespeare Craiova

Producător, moderator Mirela Giodea

Transmisiune in regim de direct

13:55 Teleshopping-Publicitate

 
„Picătura de cultură”: Olimpia Coman-Sipeanu, o viață de artist, restaurator și pedagog | VIDEO

Bucuria de a dărui bucurie. Prima parte a reportajului dedicat Olimpiei Coman-Sipeanu se difuzează marți, 23 aprilie, de la ora 18:20, la TVR ...

Provocările antreprenorilor mureșeni

Provocările antreprenorilor mureșeni

publicat: miercuri, 24 aprilie 2024

Vineri, 26 aprilie, de la ora 16:00, la TVR 3, aflăm la "Forum economic" care sunt provocările antreprenorilor mureșeni.

Dumitru Furdui, în spectacolul din Arhiva de Aur a TVR „Jurnalul unui nebun

Teatrul Naţional de Televiziune prezintă „Jurnalul unui nebun", de N. V. Gogol, miercuri, 24 aprilie, la TVR Cultural și duminică, 28 aprilie, la ...

 

#tvr3