loader
Foto

Recital Irina Rimes - în direct la TVR 3 şi TVR Timişoara

Vineri, 22 decembrie, ora 19.00  - în cadrul tradiţionalului spectacol „Timişoara în mişcare”.

 

Şi în acest an, la TVR 3 şi TVR Timişoara puteţi urmări în transmisiune directă spectacolul extraordinar „Timişoara în mişcare”  - devenit o tradiţie pentru postul public din Banat.

Spectacolul face parte din calendarul Sărbătorilor de Iarnă organizate de Primăria Timişoara pentru acest final de an.

Convieţuirea în bună înţelegere într-o zonă multiculturală, păstrarea tradiţiilor zonei, folclorul inconfundabil, dar şi ritmurile muzicii moderne sunt reflectate şi în spectacolul din 2017.

Veţi urmări în direct un eveniment divers din care nu vor lipsi formațiile artistice ale etniilor din Banat – care vor aduce tradiţiile lor de iarnă, dar şi colindătorii din Săvârșin. Momente folclorice tradiţionale vor fi susţinute în cadrul spectacolului şi de Ansamblul Timişul, iar îndrăgita interpretă Irina Rimes va susţine un recital.

0:00 Se întâmplă acum (R)

* În fiecare seară, de luni până vineri, la ora 18.00, românii devin, în mod real, reporteri, redactori, interlocutori şi gazde în casele lor pentru un program al televiziunii publice. Teme importante, în dezbaterea cărora vocea poporului este cea care contează cel mai mult. „Se întâmplă acum” este cu oameni şi pentru oameni.

Moderator Tudor Barbu

Producător Miruna Moraru

(Reluare)

1:50 Art pass

* Emisiune dedicată vieţii culturale externe; sunt prezentate expoziţii, concerte, spectacole, muzee, festivaluri, tradiţii, urbanism şi alte subiecte legate de zona culturală internaţională.

Producător Miruna Moraru

 
Trăirea credinței creștine și provocările lumii contemporane

Părintele profesor doctor Ovidiu Bârsan poartă un dialog amical cu părintele profesor doctor Daniel Dascălu, director al Seminarului Teologic ...

”Transparențe” cu Dora-Luminița Vlas-Luca

”Transparențe” cu Dora-Luminița Vlas-Luca

publicat: miercuri, 18 septembrie 2024

”Ideea e să pot să fiu mulțumit cu ceea ce am, asta e miza. Pentru că societatea actuală ne învață că tot ce nu am, trebuie să îmi doresc, ce ...

Valeria Arnăutu, la „Cântec și poveste”

Valeria Arnăutu, la „Cântec și poveste”

publicat: marţi, 17 septembrie 2024

În această ediție ”Cântec și poveste” am ajuns pe meleaguri bănățene însoțiți de povestea interpretei Valeria Arnăutu, cunoscută și îndrăgită ...

 

#tvr3